Vaš browser nije u mogućnosti da pokrene ovaj Flash script.

Zahtevi:
- JavaScript mora biti omogućen u vašem browseru
- Morate imati instaliranu Flash podršku

Akcije i događanja

2. jun 2009.

Tradicionalna humanitarna akcija CPG


Sve fotografije možete pogledati u web galeriji

Poslednju majsku nedelju obeležila je tradicionalna humanitarna akcija "Color Press Group" - "Domaćica meseca", a tom prilikom birali smo najukusniji slatki rolat i družili smo se sa mališanima iz sremskokameničkog Dečijeg sela.

Pored stalnih sponzora naše akcije, kompanije Minaqua, koja mališanima svakog meseca poklanja sokove, i izdavačke kuće City records, koja daruje svoja najnovija muzička izdanja, ovoga puta akciji se pridružila i izdavačka kuća "Laguna" obradovavši mališane posetom Ivane Mihić, kao i dečjim knjigama iz svog širokog opusa. Inače, ovoga puta pridružile su nam se i kompanije Polimark i Bambi, na zadovoljstvo naših malih drugara. Pre posete Dečijem selu okupili smo se u poslovnoj zgradi naše kompanije gde je održano takmičenje za najbolju domaćicu.

Pred Ivanom Mihić i PR-om izdavačke kuće "Laguna" Vanjom Gavrovski bio je težak zadatak, ali su se posle degustacije ove dve dame složile da najboljom proglase Valentinu Đorđević. Posle toga druženje je nastavljeno je u Dečijem selu u Sremskoj Kamenici, gde su se naši gosti upoznali sa istorijatom ove ustanove, ali i sa decom koja su se obradovala prilici da porazgovaraju sa poznatom glumicom iz njihovih omiljenih serija.