Vaš browser nije u mogućnosti da pokrene ovaj Flash script.

Zahtevi:
- JavaScript mora biti omogućen u vašem browseru
- Morate imati instaliranu Flash podršku

Akcije i događanja

29. oktobar 2009.

Ivana Selakov posetila veternički Dom za decu ometenu u razvoju

Krajem oktobra u našoj kompaniji tradicionalno je održana humanitarna akcija "Domaćica meseca". Uigrane takmičarke odgovorile su ovomesečnom kulinarskom izazovu nadmećući se u pripremanju najukusnijih princes krofni. Iako svoje recepte brižljivo čuvaju, domaćice su nam otkrile da je glavni sastojak njihovih specijaliteta - ljubav prema deci kojoj su ove poslastice namenje.

Prilikom izbora najukunije princes krofne, ali i najbolje domaćice, pomogao nam je žiri koji u sastavu: naš kolega Svetislav Stojanović, pevačica Ivana Selakov i njen dečko. Tročlana ekipa složila se u tome da su sve princes krofne podjednako ukusne, pa su tako u izboru najbolje odlučile nijanse i titula najbolje domaćice u oktobru pripala je Aleksandri Rogelj iz Zrenjanina.

Tri prvoplasirane učesnice dobile su na poklon vikend na Zlatiboru od turističke agencije "Jolly", a ostale takmičarke nagradio je "Dr. Etker" poklon paketima. Posle takmičenja uputili smo se u veternički Dom za decu ometenu u razvoju, gde su nas čekali naši stari drugari. Najviše ih je obradovala poseta popularne pevačice, nekadašnje članice grupe "Beauty Queens", koja je počela da gradi samostalnu karijeru.

Lica mališana ozarila su se kada su ugledali poslastice naših domaćica, kao i izdanja muzičke kuće "City records", najnovije brojeve časopisa iz naše kompanije i "Minaqua" sokove. Deca iz doma pokazala su Ivani svoje radionice, mini zoološki vrt, svoje umetničke radove, a ona im je zauzvrat otpevala najnovije hitove.