Vaš browser nije u mogućnosti da pokrene ovaj Flash script.

Zahtevi:
- JavaScript mora biti omogućen u vašem browseru
- Morate imati instaliranu Flash podršku

Akcije i događanja

7. februar 2012.

Slobodan Soro posetio Dom za decu i omladinu ometenu u razvoju u Veterniku

Nakon kraće pauze zbog novogodišnjih praznika, magazin “Pošalji recept” nastavlja sa manifestacijom “Domaćica meseca”. Prve nedelje februara novosadski restoran “Fontana” ugostio je iskusne i vredne domaćice. Ni snežni smetovi nisu ih omeli da svojim specijalitetima podrže našu humanitarnu akciju. Aktuelna tema “slane torte” bila je pravi izazov, jer ovaj specijalitet mora da bude ukusan ali zahteva i kreativnost i maštovitost domaćice.

Članovi žirija Slobodan Soro, poznati vaterpolista, Ivana Petrović, marketing agent CPG i Zoran Kolundžija, direktor Izdavačke kuće “Prometej” našli su se na teškim mukama. Ipak, jednoglasno su odlučili da prvu nagradu dodele Marini Stanojević iz Sremske Kamenice - sedam dana odmora u apartmanima “Jana” na Kopaoniku, drugu nagradu Nađiji Dojin iz Sremske Kamenice - luksuzni kuvar izdavačke kuće “Prometej”, a treću Sanji Gostović iz Inđije - šestomesečnu pretplatu na odabrani časopis CPG. Takođe, kompanija “Mitsides point” prvoplasirane učesnice nagradila je poklon paketom “Panona” testenine.

Posle manifestacije članovi redakcije “Pošalji recept” slane torte su poklonili Domu za decu i omladinu ometenu u razvoju u Veterniku. Štićenici Doma bili su oduševljeni pre svega upoznavanjem sa Slobodanom Sorom koji im je delio autograme i razgovarao sa njima o sportu a oni su mu za uspomenu poklonili zbirku pesama Ištvana Mesaroša.