Vaš browser nije u mogućnosti da pokrene ovaj Flash script.

Zahtevi:
- JavaScript mora biti omogućen u vašem browseru
- Morate imati instaliranu Flash podršku

Akcije i događanja

6. mart 2012.

Pogačicama i poklonima izmamili dečje osmehe

Početkom marta, u organizaciji magazina “Pošalji recept”, u novosadskom restoranu “Fontana” održana je manifestacija “Domaćica meseca”. Brojne humane domaćice odazvale su se pozivu CPG i sa velikim zadovoljstvom prisustvovale tradicionalnom okupljanju. Aktuelna tema “Pogačice sa sirom” pružila je mogućnost iskusnim domaćicama da ispolje svoju kreativnost, ali i početnicama da se dokažu u pripremi jednostavnih ali ne manje ukusnih recepata.

 

Članovi žirija Milija Mrdak, odbojkaš, Stefan Babić, rukometaš, Zoran Kolundžija, direktor Izdavačke kuće “Prometej”, Slađana Ivanišević, pevačica i Suzana Vukičević, iz “Mitsides pointa”, imali su težak zadatak prilikom izbora najukusnijeg peciva. Ipak, jednoglasno su odlučili da prvu nagradu dodele Sanji Gostović iz Inđije - sedam dana odmora u apartmanima “Jana” na Kopaoniku, drugu nagradu Ljiljani Branković iz Sremskih Karlovaca - poklon paket Izdavačke kuće “Prometej”, a treću Ljiljani Ćosić iz Beograda - šestomesečnu pretplatu na odabrani časopis CPG.

Takođe, kompanija “Mitsides point” sve učesnice nagradila je poklon paketom “Panona” testenine. Posle manifestacije članovi redakcije “Pošalji recept”, zajedno sa gostima, poklonili su pogačice štićenicima Dečjeg selu u Sremskoj Kamenici. “City records” je mališane darovao paketom kompakt diskova a kompanija “Minaqua” sokovima.