Vaš browser nije u mogućnosti da pokrene ovaj Flash script.

Zahtevi:
- JavaScript mora biti omogućen u vašem browseru
- Morate imati instaliranu Flash podršku

Akcije i događanja

4. jun 2012.

"Pošalji recept", Tanja Banjanin i Mladen Baron za decu u Domu u Veterniku


Žiri na zadatku

Manifestacija “Domaćica meseca”, koju organizuje časopis “Pošalji recept”, održana je 3. juna u opuštenoj atmosferi novosadskog restorana “Fontana”. Ovoga puta 22 učesnice doputovale su iz različitih krajeva Srbije kako bi na najbolji mogući način predstavile svoje kulinarsko umeće. Tema meseca bile su mini-pice, a stručni žiri u sastavu Tanja Banjanin, pop pevačica, Mladen Baron, modni kreator, Danijela Stamenković, glavna i odgovorna urednica CPG ljubavnih izdanja, i Predrag Kovačević, izvršni direktor izdavačke kuće “Prometej”, kao i obično imao je težak zadatak. Naime, osim ukusa, ocenjivao se i izgled jela, a svaka mini-pica bila je malo remek-delo.


Domaćice na okupu

Međutim, nakon dužeg većanja, prva nagrada otišla je u ruke Aleksandre Rogelj iz Zrenjanina, koja je osvojila 7 dana na Kopaoniku u vili “Jana”. Drugo mesto i komplet knjiga koji daruje izdavačka kuća “Prometej” pripalo je Jadranki Ostojić iz Novog Sada, dok je treće mesto dodeljeno Adrijani Gašpar iz Beograda. Trećeplasirana je dobila šestomesečnu pretplatu na CPG časopis po izboru.


Domaćice meseca

Osim toga, sve vredne domaćice dobile su i po “Dijamant” paket. Nakon oficijelnog dela programa, žiri je krenuo put Veternika kako bi mini-picama obradovao štićenike Doma za decu i omladinu ometenu u razvoju.

Pored toga, deca su dobila na poklon i muzičke kompakt diskove koje daruje izdavačke kuća “City records”.


Mladen Baron i Tanja Banjanin u carstvu mini-pica


Tanja i Mladen u druženju sa decom u Veterniku