Vaš browser nije u mogućnosti da pokrene ovaj Flash script.

Zahtevi:
- JavaScript mora biti omogućen u vašem browseru
- Morate imati instaliranu Flash podršku

Akcije i događanja

21. jun 2012.

Zdravko Čolić pevao sa štićenicima Doma u Veterniku, Pero Zubac otkrio bistu Duška Trifunovića!


Kompanija Color Press Group već 10 godina održava akciju “Domaćica meseca”, časopisa “Pošalji recept”, u Domu za decu i omladinu ometenu u razvoju u Veterniku. Trudimo se da svakog meseca dovedemo zanimljive poznate ličnosti, kojima se deca uvek obraduju, sa kojima se fotografišu, uzmu autograme…

U junu se navršilo 10 godina od akcije Domaćica meseca i 40 godina postojanja Doma u Veterniku, a za tu posebnu priliku deca su odlučila da otkriju bistu pesnika Duška Trifunovića u dvorištu Doma, čiji je on bio veliki prijatelj. Dugo su mališani očekivali da im u goste dođe Zdravko Čolić, a ta želja im se ovoga puta i ostvarila, te su uživali u njegovoj pesmi i nastupu.

Legendarni Čola otpevao im je pesmu “Da mi nije ove moje tuge”, te su deca sa njim uglas pevala: “ja pucam na glavne zgoditke”. Osim toga, štićenici Doma priredili su adekvatan program, odigrali kolo, otpevali stare narodne pesme… Dečicu je posetio i pevač Boban Rajović, kao i pevačica i bivša učesnica Survivora, Jelena Mrkić.

Prisutnima se obratio direktor doma Dragan Milošević, bivša direktorka Mira Radin, zatim vajar koji je izvajao bistu Vladimir Jokanović, potom direktor CPG Robert Čoban, da bi konačno i bistu otkrio Pero Zubac.

Ovom događaju prisustvovalo je mnogo dece, njihovih prijatelja, kao i novinarskih ekipa, a akcija “Domaćica meseca” nastaviće se i narednih godina…

Video izveštaj 

Press Clippin

Preuzmite ceo Press Clipping u PDF formatu >>

Datum Medij Naslov Strana
22.06.2012 Blic Čola pevao štićenicima doma u Veterniku 38
22.06.2012 Večernje novosti Čola radost doneo 19
22.06.2012 Dnevnik Čola u čast dece i poete 3
22.06.2012 Press Čola pevao za decu ometenu u razvoju 25
22.06.2012 Alo Čola i rajović pevali deci ometenoj u razvoju! 11