Vaš browser nije u mogućnosti da pokrene ovaj Flash script.

Zahtevi:
- JavaScript mora biti omogućen u vašem browseru
- Morate imati instaliranu Flash podršku

Akcije i događanja

19. novembar 2012.

Beauty vikend u Dečijem selu

Kompanija “L’Oreal” i magazin “Lepota i zdravlje”, u Dečijem selu u Sremskoj Kamenici, juče su za četrdesetak devojaka, od tinejdžerskog uzrasta pa do studentkinja završnih godina fakulteta, organizovali akciju “Nega je važna, vi ste važne”.

Akcija je započela predavanjem o značaju nege i lepote od najranijih godina devojaštva, a bila je isprekidana zaista mnoštvom pitanja zainteresovanih i radoznalih devojaka. U veoma opuštenoj atmosferi one su saznale sve o nezi lica i tela, počev od kose pa do depilacije.

A kako se ovo koristi?

Mmm, kako miriše: testiranje proizvoda

Ana, Snežana i Sanja: Beauty eksperti iz L’oreala

Veoma pažljivi slušaoci i mnogo beauty pitanja i dilema

Kompanija “L’Oreal” prisutnima je poklonila i vredne beauty pakete najnovijih “Garnier” proizvoda namenjenih nezi mladalačke kože.

Sve nam ovo treba: gel protiv bubuljica, šampon od jaja, losion za telo, tečni puder…

Cilj akcije “Nega je važna, vi ste važne” nije samo podizanje svesti o pravilnoj nezi i lepoti prirodnog izgleda već i podsticanje prihvatanja svog izgleda i jedinstvene lepote i različitosti, kao i razvijanje pozitivnog stava prema sopstvenoj individualnosti i autentičnosti.

Sanja Burg, L’oreal i „žena za sve“ u Dečijem selu, Branka Bubanja

Ženski razgovori koji bi mogli da traju u nedogled

U decembru ekipa iz “L’Oreala” i “Lepote i zdravlja” organizovaće u Dečijem selu i malu školu mejkapa, friziranja i modnog stilizovanja i naučiti devojke novim trikovima i veštinama ulepšavanja.

Nakon toga, uslediće pravi foto-šuting kako bi se one za trenutak osetile kao zvezde s crvenog tepiha i kako bi to osećanje i kasnije mogle same da stvore te da tako postanu i – istinske zvezde svog života.