Vaš browser nije u mogućnosti da pokrene ovaj Flash script.

Zahtevi:
- JavaScript mora biti omogućen u vašem browseru
- Morate imati instaliranu Flash podršku

Akcije i događanja

17. decembar 2012.

Domaćice i članovi grupe "Loveback" obradovali decu u Domu u Veterniku!

Pod okriljem magazina “Pošalji recept” u nedelju 16. decembra održana je tradicionalna manifestacija “Domaćica meseca”.

U prijatnoj atmosferi novosadskog restorana “Fontana” prisutni su imali priliku da uživaju u raznovrsnim sitnim kolačima - čija je priprema bila zadatak domaćicama za decembarsko okupljanje. Ukus i izgled takmičarskih slatkiša ocenjivao je stručni žiri u sastavu Ana Perišić i Vladimir Vojnović - članovi pop grupe Loveback, Saša Jovanović - dečji pisac i Rade Stojanović - predstavnik Izdavačke kuće “Prometej”.

Ovoga puta degustacija je trajala duže nego obično, s obzirom na to da je gotovo svaka majstorica pripremila i po više raskošno dekorisanih vrsta ove poslastice. Odlukom žirija prvo mesto i sedmodnevni boravak u vili “Jana” na Kopaoniku dodeljeno je Mariji Budinski iz Novog Sada. Drugo mesto i paket “Carnex” proizvoda pripao je Slavici Ilić iz Svrljiga, dok je trećeplasirana Ljiljana Ćosić iz Beograda nagrađena vinima vinarije “Zvonko Bogdan”. Četvrto mesto i komplet knjiga koje daruje Izdavačka kuća “Prometej” pripali su Mirjani Čičakovski iz Novog Sada, dok je peto mesto i pretplatu na CPG časopis po izboru osvojila Valentini Рorрević iz Beograda.

Osim glavnih nagrada, poklon pakete proizvoda kućne hemije za sve prisutne domaćice i goste obezbedila “Beohemija”. Nakon proglašenja pobednika, gosti su takmičarskim slatkišima obradovali štićenike Doma u Veterniku, koji su ovoga puta osim diskova koje daruje “City records” dobili i komplete knjiga - poklon pisca Saše Jovanovića, kao i Galerije Matice srpske. Za osveženje štićenika Doma u Veterniku, pobrinula se kompanija “Minaqua”.