Vaš browser nije u mogućnosti da pokrene ovaj Flash script.

Zahtevi:
- JavaScript mora biti omogućen u vašem browseru
- Morate imati instaliranu Flash podršku

Akcije i događanja

4. januar 2013.

„Obuća Metro" i "Legend" obezbedili cipele i donji veš za beskućnike!


Nakon posete Prihvatilištu za beskućnike u Futogu krajem decembra, zaposleni „Color Press Grupe“ juče su još jednom bili njihovi gosti. Uz najlepše želje za novu godinu, štićenici Prihvatilišta na poklon su dobili i preko potrebnu obuću za zimu, kao i nov donji veš.

Akcija koju je “Color Press Grupa“ pokrenula 21. decembra 2012. godine, apelujući i na druge firme da se priključe pomoći Prihvatilištu, urodila je plodom i ovoga puta „Obuća Metro“ i „Legend World Wide“ velikodušno su donirali cipele i čizme za zimu, odnosno donji veš. Ispostavilo se da je ova donacija i veća nego što bi se dalo pretpostaviti („Obuća Metro“ donirala je preko 300 pari obuće, sa željom da istu akciju ponove i na proleće i jesen i ukupno poklone oko 1000 pari, dok je „Legend“ obezbedio 100 kompleta donjeg veša) jer su i štićenici i zaposleni u prihvatilištu pokazali ogromno zadovoljstvo i zahvalnost objašnjavajući da Prihvatilište ne pamti ovako veliku donaciju.

Činjenica da u samom Prihvatilištu za beskućnike boravi oko 30 ljudi i da preko stotinu njih povremeno navraća po topli obrok i čistu odeću dobija na težini kada se uzme u obzir i to da je veliku broj njih pre ovako strašne sudbine imalo dom, porodicu i posao, kao i da je sve veći broj onih koji poseduju visoku i višu stručnu spremu.

„Color Press Grupa“ će i u 2013. godini nastaviti da pomaže štićenicima i zaposlenima u Prihvatilištu za beskućnike, ali će i angažovanje ostalih pojedinaca i firmi u Vojvodini i Srbiji sigurno biti zapaženo. Za više informacija o tome kako se ovim ljudima može pomoći možete pisati na sledeću mejl adresu: tatjana.dobanovacki@color.rs.

Press Clipping