Vaš browser nije u mogućnosti da pokrene ovaj Flash script.

Zahtevi:
- JavaScript mora biti omogućen u vašem browseru
- Morate imati instaliranu Flash podršku

Akcije i događanja

8. januar 2013.

Novosadski restorani “Lazin salaš” i “Carpe Diem” spremili Božićni ručak za beskućnike i decu bez roditelja!


Akciji „Color Press Grupe“ za pomoć prihvatilištima za beskućnike i domovima za decu i stare odazvali su se ovog Božića novosadski restorani "Carpe Diem" i "Lazin salaš". Restoran mediteranske kuhinje i organske hrane „Carpe Diem“ na Futoškom putu (bivši "Kubizmo") ugostio je danas na svečanom božićnom ručku decu iz Dečjeg sela u Sremskoj Kamenici. Prijatno osoblje restorana pobrinulo se da klinci najsrećniji hrišćanski praznik provedu uživajući u ukusnim specijalitetima i veselom društvu, a na kraju ručka podeljeni su i božićni i novogodišnji paketići. Pored toga, vlasnik restorana Siniša Šabović obradovao je štićenike Dečjeg sela i vaučerima za kuglanu „Space Bowling“ i prilikom da se još jednom okupe i dobro zabave.

Istovremeno, na drugom kraju grada, u Prihvatnom centru za beskućnike u Kralja Petra 28c osoblje restorana "Lazin salaš" poslužilo je svečani božićni ručak za naše sugrađane koji su ostali bez doma i porodice. "Lazin salaš" je prošle nedelje organizovao ručak za decu iz Dečijeg sela i Doma u Veterniku pa je ova akcija samo nastavak saradnje na brzi o drugima koju "Color Press Grupa" organizuje sa novosadskim i beogradskim kompanijama i restoranima.

Svi zainteresovani da se uključe u ove akcije mogu se javiti na mail adresu: tatjana.dobanovacki@color.rs a ukoliko imate staru garderobu koja je u dobrom stanju možete je i sami doneti na adresu Prihvatnog centra za beskućnike.