Vaš browser nije u mogućnosti da pokrene ovaj Flash script.

Zahtevi:
- JavaScript mora biti omogućen u vašem browseru
- Morate imati instaliranu Flash podršku

Akcije i događanja

5. mart 2013.

Slatki rolati za štićenike doma u Veterniku


U organizaciji časopisa “Pošalji recept” u nedelju 3. marta, održana je tradicionalna kulinarska manifestacija “Domaćica meseca”. U prijatnoj atmosferi novosadskog restorana “Fontana” prisutni su imali priliku da uživaju u slatkim zalogajima, budući da je ovomesečni zadatak bio priprema slatkih rolata. Iako je žiri bio na “mukama”, na kraju je ipak odlučio da prvo mesto i sedmodnevni boravak u vili “Jana” na Kopaoniku dodeli Jadranki Ostojić iz Novog Sada. Drugo mesto i “Carnex” paket proizvoda pripalo je Ljiljani Ćosić iz Beograda, dok je trećeplasirana Sanja Gostović iz Inđije darovana vinima vinarije “Zvonko Bogdan”.

Četvrto mesto i komplet knjiga Izdavačke kuće “Prometej” pripalo je Aleksadri Rogelj iz Zrenjanina, a peto mesto i pretplata na CPG časopis po izboru dodeljeno je Ljubici Potepšin. Osim glavnih nagrada, sve učesnice i gosti manifestacije dobili su poklon-proizvode renomirane “Logex” porodice namenjene održavanju doma. Domaćicama su u veselim poklon-torbama uručeni i paketi firme “Indo Serbia Food” koji sadrže indonežanske začine, a koji “Indomie” rezance čine jedinstvenim. Nakon proglašenja pobednika, gosti ”Domaćice” su slatkim rolatima obradovali štićenike Doma za decu i omladinu u Veterniku. Poklone za štićenike Doma, obezbedio je i “City records”. 

Svi pojedinci ili kompanije koji žele da se priključe humanitarnim akcijama Color Press Grupe - mogu da se jave na mail: tatjana.dobanovcki@color.rs