Vaš browser nije u mogućnosti da pokrene ovaj Flash script.

Zahtevi:
- JavaScript mora biti omogućen u vašem browseru
- Morate imati instaliranu Flash podršku

Akcije i događanja

13. maj 2013.

Bojan Marović obradovao štićenike doma u Veterniku

IMG_3547 []
Druge nedelje maja, u prijatnoj atmosferi novosadskog restorana "Fontana", održana je "Domaćica meseca", humanitarna manifestacija koja se tradicionalno organizuje pod pokroviteljstvom “Color Press Grupe” i magazina "Pošalji recept".

Pite sa zeljem bile su ovomesečni zadatak, a domaćice su se potrudile da svaka pita dobije zanimljiv oblik i poseban ukus. Žiri u sastavu Nenad Pagonis - osmostruki prvak sveta i trostruki prvak Evrope u kik-boksu, Bojan Marović - pop pevač, Borit Marović - brat popularnog pevača i Predrag Kovačević predstavnik IK "Prometej", bio je na "mukama", jer nije bilo lako odabrati najkusniju i, na oko, najlepšu pitu sa zeljem!

Ipak, prva nagrada i sedmodnevni boravak u vili "Jana" na Kopaoniku ili Zlatiboru, pripala je domaćici iz Novog Sada Smilji Telečki.

Drugo mesto i "Dijamant" paket osvojila je Valentina Đorđević iz Beograda, dok je trećeplasiranu Aleksandru Reljin iz Zrenjanina kompletom knjiga darovala IK "Prometej". Četvrto mesto i polugodišnja pretplata na CPG časopis po izboru otišla je u ruke Sanje Gostović iz Inđije.

Nakon proglašenja pobednika i uručivanja nagrada, gosti manifestacije krenuli su put Veternika na druženje sa decom i omladinom iz Doma, ali i kako bi ih obradovali najukusnijim "zelenim" slanišima.