Vaš browser nije u mogućnosti da pokrene ovaj Flash script.

Zahtevi:
- JavaScript mora biti omogućen u vašem browseru
- Morate imati instaliranu Flash podršku

Akcije i događanja

6. januar 2014.

Zagreb: Grazia Christmas Party u "Velvetu"!

Jedan od najuspešnijih magazina Color Press Grupe u regionu, hrvatsko izdanje italijanskog licencnog mesečnika "Grazia", na svom je tradicionalnom božićnom partyju u kultnom zagrebačkom ''Velvetu'' ugostio prijatelje časopisa - partnere, saradnike, kolege i poznate osobe iz javnog života.

 

_MG_4084 [HDTV (1080)]

U opuštenom ambijentu „Velvet caffea" predstavljen je decembarski broj, pa se na taj način "Grazia" uz podršku partnera, bredna "Eucerin" - na prigodan način zahvalila svim svojim klijentima, saradnicima i prijateljima.

_MG_4223

 

„Iako nas ni ova godina nije mazila, u Graziji je svoje malo utočište pronašlo još više čitatelja te se i dalje možemo pohvaliti rastom prodaje i čitanosti. Naše najveće zadovoljstvo je prepoznavanje našeg velikog truda od strane čitatelja te samim time i naših partnera i oglašivača, a kada na jednom ovako divnom mestu poput „Velveta" u ovo divno božićno vreme uspemo okupiti naše prijatelje, mi se stvarno nemamo što žaliti," izjavila je glavna urednica Selma Terlević.

_MG_4067 [HDTV (1080)]

Ovo je treća godina uspešnog rasta redizajniranog magazina "Grazia" otkad je licencu preuzela Color Press Grupa. Naslovnu stranu decembarskog izdanja krasi glumica Vanesa Radman, a fotografiju potpisuje jedan od najpoznatijih hrvatskih fotografa Marko Grubišić, dok je za stajling zaslužan modni urednik "Grazije", ujedno i lični stilista Severine Vučković.

_MG_4135 [HDTV (1080)]