Vaš browser nije u mogućnosti da pokrene ovaj Flash script.

Zahtevi:
- JavaScript mora biti omogućen u vašem browseru
- Morate imati instaliranu Flash podršku

Akcije i događanja

17. februar 2014.

Odličan provod na "Svet Shopping Weekendu" na TC Stadionu!

Prošlog vikenda, 14. i 15. februara održan je "Svet Shopping Weekend" u TC Stadionu na Voždovcu. U sklopu ove akcije proglašeni su pobednici naše Joy & Rosal nagradne igre za najromantičniji par, a pored njih, voditelj programa Vlada Stanojević izvukao je i dobitnika čitaoca magazina "Svet" koji je ubacio kupon sa poslenje strane u staklenu posudu i na taj način osvojio sedam dana na Kopaoniku za dve osobe.

 Još jedno iznenađenje za sve posetioce bio je i makeover za čitateljke, koji je uključivao frizuru za koju je bio zadužen salon "Dramatics", kao i make up Jovane Pejanović, koja radi za školu šminkanja Aleksandre Orlandić Sretković, dok je modna urednica bila Vanja Pantin i bila je zadužena za izbor garderobe u "Sportini".

U kasnim popodnevnim časovima prvog dana, u petak, brojni posetioci mogli su da uživaju i u fenomenalnom nastupu "Tropiko benda", čiji su članovi još jednom pokazali zašto se ubrajaju u najbolje izvođače kod nas, a nakon njih na binu su se popeli i finalisti "X Faktora", Daniel Kajmakoski i grupa "Doktori" . 

Najveću pažnju parova tokom prvog dana "Shopping weekenda", na Dan zaljubljenih, privukli su štandovi sa kolačima i vinom za zaljubljene, ali dobru zabavu nisu propustili ni oni koji su došli u društvu prijatelja. Takođe, posebna pažnja bila je posvećena i najmlađima koji su uživali u neverovatnim animacijama, balonima, kao i štandovima za crtanje i šminkanje. 

Za brojne kupoholičare posebne šoping savete delile su poznate ličnosti među kojima su se našle dizajenerka Suzana Perić, atraktivna voditelja Kristina Radenković, kao i iskusni Boško Jakoviljević.  

Drugog dana, u subotu, program je počeo dečjim programom, te su mališani, ali i njihovi roditelji uživali u atraktivnim akrobacijama štulaša i klovnova. 

Nakon toga usledilo je šopingovanje sa poznatim ličnostima, među kojima su se u ulozi savetnika našleMelina Džinović, Kristina Bekvalac sa ćerkom Petrom, Marija Lazić i Tamara Paunović. 

Na samom kraju drugog dana brojne posetioce zabavio je nastup fenomenalne Ane Kokić, koju je publika pozdravili i ispratila gromoglasnim aplauzom. Po završetku koncerta Ivana Kuzmanović i Vesna Zakonović Arežina potpisivale su svoje romane u knjižari Vulkan.