Vaš browser nije u mogućnosti da pokrene ovaj Flash script.

Zahtevi:
- JavaScript mora biti omogućen u vašem browseru
- Morate imati instaliranu Flash podršku

Akcije i događanja

14. april 2014.

Buđenje ranog proleća - Rekreativna biciklistička tura u organizaciji „Lepote&Zdravlja“ i „Coca-Cole“

„Buđenje ranog proleća“ , rekreativna vožnja biciklima, održana je 13. aprila u Novom Sadu a u organizaciji magazina „Lepota i  Zdravlje“.

Sa početkom u 12h, rekreativci, stariji, mlađi, deca i roditelji, sa modernim i manje savremenim biciklovima, uz osvežavajući napitak „Koca Tamanica“ sponzora „Coca-Cole“, krenuli su duž keja i nastavili stazom kroz Radničku ulicu, Bulevar Cara Lazara, Ive Andrića, 1300 Kaplara, vrativši se nanovo na kej i tako uživajući nepunih sat vremena, koliko je ruta trajala.

Uz nesebičnu potporu Novosadske biciklističke inicijative, čije su momke u fluorescentnim prslucima pratili rekreativci, kao i MUP-a Novog Sada, organizacija je protekla na zavidnom nivou, a osmehe sa lica nisu skidali svi oni koji su osetili draž vožnje u grupi i druženje kroz boravak na vazduhu.

Najmlađem učesniku Vanji Vujoviću, koji ima svega deset godina, dodeljena je nagrada sedam dana na  Zlatiboru za dve osobe, a za najstarijeg, šezdesetpetogodišnjeg Milana Mišića, takođe je spremljena identična nagrada.

Nagrade je dodelila Dubravka Boškov Duda, nosilac nacionalne penzije u taekwondo veštini, koja je i sama bila deo ovog biciklističkog poduhvata.

Sa biciklistima su se družili i celokupnu akiju podržali: modna blogerka Jovana Petković, rukometaši „Vojvodine“ i pevačica Ksenija Mijatović, a rukometaš Steva Popov uručio je nagradu „Capriolo“ bicikl srećnom dobitniku Marku Trifkoviću,  izvučenom sa kartica koje su svi učesnici pre trke morali popuniti prilikom registracije.

Magazin „Lepota i Zdravlje“ poziva sve čitaoce da se odazovu narednim akcijama kojih će biti sve više i kojima će se potruditi da udalje ljude od TV ekrana a da ih više približi sportu i zdravom životu!


DSC_8672

DSC_8854

DSC_9041

DSC_9101

DSC_9105

DSC_9161

DSC_9180

DSC_8853

DSC_8869

DSC_8882

DSC_8893