Vaš browser nije u mogućnosti da pokrene ovaj Flash script.

Zahtevi:
- JavaScript mora biti omogućen u vašem browseru
- Morate imati instaliranu Flash podršku

Akcije i događanja

25. septembar 2014.

Održana promocija magazina "Jamie": Oliverove kulinarske čarolije konačno u Srbiji

_MG_3581

"Jamie" magazin u izdanju Color Press Grupe stigao je na srpsko tržište.

Promocija prvog izdanja održana je danas u 13 časova u Mikser House-u tokom manifestacije "The Great British Weekend" u prisustvu brojnih gostiju, poznatih ličnosti i kuvara najprestižnijih beogradskih restorana, koji su za prisutne spremiali hranu po Džejmijevim receptima.

Novinarka Duška Jovanić pozdravila je sve prisutne goste ispred Color Press Grupe, dok je urednica srpskog izdanja "Jamie" magazina, Ženja Aćimović, otkrila svim prisutnima sadržaj magazina.
"Pored recepata, tu će biti i lifestyle sadržaj, kao i putopisi Džejmijevih kuvara", objasnila je Ženja.

_MG_3601

Poznati beogradski kuvari, među kojima su Mladen Ranković, Raša Vatrenka i Zoran Ranković, potrudili su se da gostima pripreme hranu po Džejmijevim idejama.
"Nije bilo treme i neće je biti dok ne stigne Džejmi. Recepti nisu komplikovani, jer ih je on prilagodio svačijim mogućnostima", rekao je Mladen.
Pored glavnog jela, gosti su uživali i u dezertu, kao i vinima vinarije "Temet".

Ukoliko ste fan Džejmija Olivera i sa nestrpljenjem iščekujete svaki novi recept, po svoj prvi broj "Jamie" magazina možete otići na kioske od 1. oktobra. Magazin će izlaziti svakog drugog meseca po ceni od 250 dinara. Više ne morate da jurite kući kako bi stigli da upalite TV i zapišete recept. U oktobru vas oni čekaju na kioscima širom Srbije.

_MG_3536

_MG_3565

_MG_3572

_MG_3578

 

_MG_3652

_MG_3653

_MG_3660

 

_MG_3585

 

_MG_3702

_MG_3710

_MG_3685

_MG_3575

 

Autor: Žana Lalović, Life Content
Foto: Boško Karanović, Life Content

Jamie magazine #GBW2014-a

Promocija magazina "Jamie", čuvenog britanskog kuvara Džejmi Olivera, čije će se srpsko izdanje uskoro pojaviti u prodaji, biće održana u subotu, 13. septembra, u Mikser House-u, u 13.00 časova.

Promocija se održava u sklopu manifestacije "Great British Weekend" koja će promovisati hranu i kulturu Ujedinjenog kraljevstva.

Ovom prilikom gosti će biti u prilici i da probaju jela po receptima Džejmija Olivera koje će za njih spremiti neki od najboljih beogradskih kuvara.

Sve novosti >>