Vaš browser nije u mogućnosti da pokrene ovaj Flash script.

Zahtevi:
- JavaScript mora biti omogućen u vašem browseru
- Morate imati instaliranu Flash podršku

Akcije i događanja

15. oktobar 2014.

Teen Talk 2014: Šta zapravo želi generacija "digitalnih urođenika"?

U Domu omladine Beograda koji ovih dana proslavlja 50 godina rada, održana je konferencija "Teen Talk 2014" magazina "Bravo", pod pokroviteljstvom kompanije "Telenor", o društvenim, kulturnim, konzumentskim i komunikacijskim potrebama i iščekivanjima tinejdžera. 

Učesnici druge po redu konferencije pod nazivom "What "Digital Native Generation" Wants" govorili su o aktuelnim temama i problemima kao što su zamke interneta, poroci, ljubav, sex, društvene mreže, moda i sport. Više od tri stotine tinejdžera učestvovalo je u diskusiji, razmenjujući savete i iskustva sa svojim idolima i stručnjacima. 

Specijalni muzički gosti bila su baterija "Ritam duše", sačinjena od polaznika dečje radionice perkusija pri Osnovnoj školi "Josif Marinković" iz Novog Bečeja. Takođe, specijalni gost konferencije bio je naš proslavljeni vaterpolista Aleksandar Šapić, osnivač humanitarne fondacije "Novi Beograd", čiji rad Color Press Grupa aktivno podržava.

U pauzama između panela, omladina se zabavljala i edukovala kroz aktivacije kompanije Telenor, koja je obezbedila i nagrade za sve prisutne  i organizovala „Kviz sa poznatima“ uz promociju digitalnih servisa Deezer, WhatsApp i Sport Uživo posebno usmerenim mladoj publici.

Ostali partneri konferencije su Mc Donald's, Coca Cola, brend B.U., Imlek, i Dunav net.

Konferenciju "Teen Talk" podržale su i mnoge poznate ličnosti koje su učestvovale u panelima: Marko Šelić Marčelo, Jelena Bačić Alimpić, Boris Trivan, Sara Jovanović, Janko Baljak, Marko Vidojković, Vesna Dedić, Emir Bekrić, Aleksandar Šapić, Zorana Jovanović, Ivan Petrović, Dušan Borković i mnogi drugi...


Stevan Gojkov

20141015_090859

telenor kviz 1branding1

tw14 tw10 tw11 tw12

 

BU

 

branding 2

branding 3

telenor kviz

refresh break
tw6
tw1 tw2 tw3 tw4 tw5

 

drugi panelmarko vidojkovic

janko baljak

emir bekric

treci panel


tw23
tw15tw16tw17tw18tw19tw20tw21tw22

mek

mek publika

vesna dedic

Anja Hudak

Galeb Nikacevic

jelena djokic

Marchelo

nenad pagonis

ritam duse 2

ritam duse

maja stoparic 1

aleksandar sapic

digitalizuj se kraj

selfie

instabox

marko stojanovic

jelena bacic alimpic

5 panel

kviz

grupna

 



MEDIA CLIPPING

 

Video Clipping

 

TEEN TALK 2014 VIDEO

IZJAVE UŠESNIKA

Sve novosti >>