Vaš browser nije u mogućnosti da pokrene ovaj Flash script.

Zahtevi:
- JavaScript mora biti omogućen u vašem browseru
- Morate imati instaliranu Flash podršku

Akcije i događanja

28. oktobar 2014.

Humanitarni koncert za Obrenovac u ambasadi Kanade!

 

U ambasadi Kanade u Beogradu ​u petak 24/10 ​održan je ​humanitarni koncert u organizaciji hora ​diplomata ​"​Internacionalni beogradski pevaci" u saradnji sa ​magazin​om​ "Hello!" ​i ​Fondom B92​.

Pod sloganom "​​Muzika za Srbiju​ - ​​Tri hora i prijatelji", ​publika je užival​a​ u kvalitetnom muzičkom programu koji je vodila poznata glumica i p​e​vačica Ana Sofrenović. ​Koncert je otvorio Otpravnik poslova kanadske ambasade, Kevin Rex a gostima je putem video poruke dobrodošlicu poželeo ​i prethodni ambasador Kanade u Beogradu​, Roman Vaščuk​ koji je bio jedan od osnivaca ovog hora i koji je sa svojom suprugom Oksanom Smerecuk, tokom sluzbovanja u Beogradu, takođe bio aktivan clan Internacionalnih beogradskih pevača.

Usledil​i​ su nastupi "The Internacional Belg​​r​a​de Singers"​, ​​Crkvenog hora iz Obrenovca​ "Sveti Joakim i Ana" ​kao i ​izvedbe ​Ane Sofrenović, ​operskog ​solist​e Predrag​a​ Gost​e, dzez pevacice Tatjane Ivkovic​ i ​muzickog ​​T​ri​a​ ​"​Classica Aeterna".

Završnica ​koncerta ​bila je rezervisana za ​sjajni ​hor "Viva Vox" koji je oduševio publiku i izazvao ovacije prisutnih. Brojni gosti, ugledne ličnosti poput princeze Jelisavete Karađorđević i Dragana Babića, novinarki Sandre Perović, Irine Radović, Kristine Radenković, Snežane Dakić, kreatorke Suzane Perić, spisateljica Natalije Dević i Vesne de Vinče, pevačic​e​ Sar​e ​Jovanović, upravnic​e​ Galerije Matice Srpske Tijana Palkovljević​, Pokrajinsk​og​ sekretar​a​ Branislav​a​ Bugarsk​og​, direktor​a​ medijskih agencija Sandr​e ​Radujko, Marin​a​ Šimurin​e​, Direktora Predškolske ustanove Obrenovac Miloša Desančića i mnogih drugih, ​nakon koncerta, ​uživali su ​i ​u koktelu koji je pripremio ​k​anadski ​k​lub i vinarija "Temet".

Sve zvanice donirale su novac kupovinom ulaznice, a prikupljeni prihod namenjen je obnovi ​Predškolske ​ustanove "Perka Vićentijević" iz Obrenovca. Hor Internacionalni beogradski pevači će svoj veliki tradicionalni humanitarni Božićni koncert održati 9.12. u Ustanovi kulture Palilula a vesti u vezi sa prodajom ulaznica i nastupima možete pratiti na Facebook stranici: https://www.facebook.com/groups/theinternationalbelgradesingers/


Donatorsko vece magazina HELLO! (4)

Donatorsko vece magazina HELLO! (5)

Donatorsko vece magazina HELLO! (6)

Ana Sofrenovic

Donatorsko vece magazina HELLO! (7)

Donatorsko vece magazina HELLO! (9)

Donatorsko vece magazina HELLO! (10)

Donatorsko vece magazina HELLO! (11)

Donatorsko vece magazina HELLO! (12)

Donatorsko vece magazina HELLO! (13)

Robert Coban i Jelisaveta Karadjordjevic Kanadska ambasada

Donatorsko vece magazina HELLO! (14)

Donatorsko vece magazina HELLO! (15)

Goran Draganic

Jelisaveta Karadjordjevic i Dragan Babic

Biljana Lukic i Ognjan Radivojevic

Sandra Perovic

Vesna de Vinca

Donatorsko vece magazina HELLO! (8)

Donatorsko vece magazina HELLO! (1)

Kristina Radenkovic

Sara Jovanovic

Snezana Dakic

Robert Coban

Irina Vukotic

Donatorsko vece magazina HELLO! (2)

Sve novosti >>