Vaš browser nije u mogućnosti da pokrene ovaj Flash script.

Zahtevi:
- JavaScript mora biti omogućen u vašem browseru
- Morate imati instaliranu Flash podršku

Akcije i događanja

24. decembar 2008.

Jelena Karleuša i Duško Tošić preduhitrili Deda Mraza u Veterniku

U sklopu humanitarne akcije "Color Press Group" Jelena Karleuša i Duško Tošić posetili su veternički Dom za decu ometenu u razvoju

Kompanija "Color Press Group" organizovala je polovinom decembra poslednju ovogodišnju humanitarnu akciju "Domaćica meseca". Ovoga puta birali smo najlepše torte, a znajući da će ovi slatkiši obradovati decu iz veterničkog doma, domaćice su se svojski potrudile da svoja kulinarska remek-dela što lepše ukrase. Voditeljka novosadske televizije "Delta" Zorica Radulović, Sandra Čoban i urednik magazina CKM Daško Milinović ovoga puta bili su članovi žirija i uživali su u degustaciji torti. Na kraju je doneta jednoglasna odluka da tutula najbolje ode u ruke Valentine Đorđević iz Beograda.

Drugom delu akcije prudružio se slavni bračni par Jelena Karleuša i Duško Tošić, koji su izrazili želju da posete mališane u ovoj ustanovi. Štićenici su nas dočekali u velikoj sali za druženje skandirajući Jelenino ime. Pojavivši se na bini, Jelena i Duško izazvali su ovacije, a posle upoznavanja počela je prava žurka. Deca su pevala najnovije hitove ove popularne pevačice, dok je ona strpljivo odgovarala na poljupce i zagrljaje presrećnih mališana. Za to vreme Duško je sa momcima odigrao mini fudbalski meč.  U sklopu posete, Jelena i Duško obiši su celu ustanovu, poklonivši posebnu pažnju paviljonu  gde borave nepokretna deca. Pored toga što su, po rečima dece, doneli ogromnu radost u ovaj dom, Jelena i Duško zasuli su ih poklonima - bilo je tu posteljine, kućne hemije, zatim novi računar, televizor, ali štićenici su se najviše obradovali "Pionirovim" novogodišnjim paketićima. Pored toga, mališani su na poklon dobili "Hello" i "Minaqua" sokove, kao i najnovija CPG izdanja.  

Galerija fotografija

Press Clipping