Vaš browser nije u mogućnosti da pokrene ovaj Flash script.

Zahtevi:
- JavaScript mora biti omogućen u vašem browseru
- Morate imati instaliranu Flash podršku

Akcije i događanja

27. januar 2009.

Domaćica meseca januara

I poslednje nedelje januara naša kompanija održala je tradicionalnu humanitarnu akciju "Domaćica meseca". Prvu akciju u novoj godini obeležilo je takmičenje vrsnih domaćica u pravljenju najukusnije poslastice, ali i poseta sremskokameničkom Dečijem selu.

Tokom poslednjih osam godina humanitarnu akciju "Color Press Group" podržale su mnoge javne ličnosti koje su učestvovale u žiriranju prilikom izbora najbolje domaćice da bi potom, zajedno sa nama, posetili veternički Dom za decu ometenu u razvoju ili Dečije selo u Sremskoj Kamenici.

Posle boravka u Panami bivša učesnica popularnog serijala "Survivor" Vanja Mandić rado je prihvatila naš poziv, kao i pevačica Jelena Radović kojoj je prilikom žiriranja pomagao pravi stručnjak za slatkiše, njen sin Luka.
Iako su bile pred teškim zadatkom, naše gošće složile su se da titulu najbolje domaćice u januaru dodele Valentni Đorđević kojoj je pripala vredna novčana nagrada.

Drugi deo akcije nastavljen je u Dečijem selu. Uz slatkiše, "Hello" i "Minaqua" sokove, muzička izdanja "City recordsa", deca su se najviše obradovala našim gošćama. Vanja im je pripračavala avanture iz Paname dok su sa Jelenom pevali aktuelne hitove. Posebno ih je obardovao Luka Radović koji je novim drugarima poklonio svoje igračke.

Galerija fotografija