RSS izvori

Poslednji komentari

Daško Milinović · Urednik magazina "CKM"

BOGOUGODNIK

24. March 2009. 16:26 | 1 komentar · Daj komentar »

Povlačim sporni predlog Uvodnika

Dragi čitaoci, store kao što ste verovatno već saznali iz sredstava jadnog informisanja, cialis buy došlo je do skidanja Uvodnika sa dnevnog reda predloga, sale koji sam dostavio sebi na razmatranje. Do ukidanja predloga došlo je na inicijativu Tradicionalnih verskih zajednica na čelu sa većinskom Srpskom pravosnažnom crkvom.
Tradicionalne verske zajednice obratile su se vrhu redakcije CKM-a sa sopštenjem da predlog Uvodnika sadrži mnoge neprihvatljive stavove, odrednice i iskaze i da svojim sadržajem negativno utiče na javni moral. Dalje se navodi da bi Uvodnik u ovoj formi naneo ozbiljnu štetu tradicionalnim porodičnim vrednostima za koje se Tradicionalne verske zajednice zalažu. Posebno su sporni delovi Uvodnika u kojima se na čitaoce apeluje da žive svoj život onako kako žele i da dovode u pitanje svaku dogmu i autoritet, te da, koristeći organe za mišljenje i obradu informacija, sami dolaze do sopstvenih zaključaka.

Predlagač osporavanog predloga brani se činjenicom da je ovakav Uvodnik plod rada osvedočenih stručnjaka u domenu pisanja Uvodnika i da je baziran na modelu Uvodnika razvijenih svetskih magazina. U svom metiljavom i kukavičkom saopštenju, predlagač je naveo da je ovakav Uvodnik jedan od uslova za stavljanje CKM-a na tzv. “belu trafikantsku listu”, koja će čitaocima omogućiti da omiljeni magazin lakše uoče jer više neće biti zaklonjen enigmatskim i ženskim časopisima i jeftinim DVD-jevima sa sranje filmovima.

Na pitanje predlagača da li je ovo uopšte sekularna država, odgovoreno je: “Naravno da jeste. U ovoj zemlji nesmetano se prikazuje i čak promoviše svaki od nastavaka ‘Sekule i njegovih ženidaba’ a autor ovog važnog dela dominantan je faktor u kulturnom životu”.
Predlagač ostaje pri odluci da predlog povuče a svoj kukavičluk zamaskiraće izjavom da ne želi da izaziva konfliktne situacije u ovom teškom trenutku za sve nas… A pogotovo za Sekulu.

Rab božiji,
Daško Milinović

1 Komentar

Ostavite svoj komentar

XHTML: Možete za formatiranje komentara koristiti sledeće tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

RSS izvor samo za komentare vezane za ovaj zapis.