RSS izvori

Poslednji komentari

Daško Milinović · Urednik magazina "CKM"

BRKANJE

13. February 2009. 15:15 | Nema komentara · Daj komentar »

Još samo ovo da probam i odustajem od pokušaja da budem frajer…

Istorija je prepuna velikana koji su imali brkove: Staljin, clinic Hitler, Sava Kovačević, Zoran Lilić, Sonja Liht, Freddie Mercury, Zappa… Istini za volju, dvojica najpoznatijih nosilaca brkova zadužili su čovečanstvo desetinama miliona pobijenih ali ostaje činjenica da brke jesu bitne face i da drmaju scenom. E, upravo stoga, rešio sam da (pokušam da) pustim brkove. Ukoliko redovnije pratite moje uratke na ovom mestu, znate da sam pokušao sve ne bih li postao poznat i priznat frajer. Brkovi su kruna muževnosti. Ne mogu a da se ne setim brkatog baje sa kožnom šapkom iz grupe Village People i ako on nije zračio sirovom i surovom muškom energijom, ja stvarno ne znam ko jeste. Pored toga, izgledaću ozbiljnije i stalno će me nešto golicati ispod nosa. Avaj, puštanje brkova uopšte nije lako. Pogotovo ako ste sa 28 godina i dalje u stanju da se obrijete malo kvalitetnijom gumicom za brisanje (pelikan, rotring, toz). Nakon strpljivog dvonedeljnog nebrijanja, obrijao sam sve osim područja gornje usne i mogu vam reći da se pod određenim svetlom zaista može reći da imam brkove! Odlučan sam u nameri da postanem brka i željno iščekujem dan kada će mi se neko ko me ne poznaje tako obratiti. “Hej, brko, pomeri auto da mogu da isparkiram” ili “Brko, šta ćeš popiti?”.
Sve bi bilo lako da ne postoji i opozicija koja potkopava moje napore i želje, često se surovo šaleći na račun mog novog looka. Zato sam odlučio da pitam vas, dobre i iskrene ljude sa kojima se družim već pet godina i znam da me nećete zavlačiti. Sastavio sam kratki upitnik, pa vas molim za minut vremena i pažnje.

Pogledajte skup fotografija nas nekoliko svetski poznatih muškaraca sa brkovima pa pošaljite a, b ili c na ckm@color.rs a pitanje glasi:

Urednik CKM-a:
a) treba da istraje u svojoj nameri. Jasno je da se ovde radi o grandioznim brkovima u nastajanju.
b) treba da se obrije i moli boga da ćemo svi zaboraviti ovu neprijatnu epizodu.
c) treba da nađe neku ozbiljnu temu za svoje literarne pokušaje jer nas zabole dupe i za njega i za njegove probleme. Crko dabogada!

Znam da bi bilo lakše da sam organizovao SMS glasanje ali za to nisam imao sredstava. Održavanje brkova iziskuje velike troškove.
Sve najbolje i hvala,

Nema komentara

Za sada nema komentara na ovaj blog zapis.

Ostavite svoj komentar

XHTML: Možete za formatiranje komentara koristiti sledeće tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

RSS izvor samo za komentare vezane za ovaj zapis.