RSS izvori

Poslednji komentari

Lidija Ćulibrk · Urednica magazina "Lepota & Zdravlje"

Godine pred nama i iza nas

21. February 2011. 11:05 | Nema komentara · Daj komentar »

Jasmina, capsule naša izvršna urednica, medic nedavno nam je zadala zadatak da donesemo svoje slike iz detinjstva i napišemo nešto o najdražim uspomenama. Iako vas stalno podsećamo da je važno živeti u trenutku u kojem jesmo, ponekad je tako dobro osvrnuti se i nasmešiti nečemu što pripada prošlosti (zato nemojte preskočiti našu stranu 177 :). Uspomene, iako odložene u neku staru kutiju koja leži zaturena ispod kreveta ili u neku pregradu u našim glavama, nikako nisu pod ključem.

Možemo da ih vadimo i prebiramo po njima, ali još je važnije što možemo da ih dopunjujemo – i to svakodnevno. Ipak, neki dani su zaista posebni i daju nam “dobar materijal”. Jedan od mojih takvih, dobrih dana desio se ovog meseca u Parizu, na zanimljivom događaju na kojem sam prisustvovala kao urednica najčitanijeg magazina u zemlji. Naime, kozmetička kompanija Oriflame lansirala je svoje partnerstvo sa WTA. Raznorazna partnerstva i kobrendinzi su vrlo uobičajena stvar, ali kao i u onom ljubavničkom partnerstvu retko kada se nađu prave srodne duše. Oriflameu i WTA je to uspelo.

Teniserke su sportske zvezde i beauty zvezde ovog vremena. One nose ponekad “mušku” snagu i istrajnost ali ona ne baca senku na njihovu ženstvenost. Svoju pripadnost modnom svetu i svetu glamura, svoju nežniju i lepšu stranu, ističu u svakoj prilici. Na kraju krajeva, zar to nisu jedine sportistkinje koje se takmiče u neodoljivim suknjicama koje svaka od nas priželjkuje da obuče? Dakle, i jednu i drugu stranu spaja ogromna energija, uspešnost, ambicioznost, snažna volja i pobednički duh, i još – lepota, negovanost, šarm. Ah, više nego dovoljno za svaku vezu. A mi, novinari iz celog sveta bili smo svedoci te lepe veze u trenutku njenog nastajanja. To su ti momenti koji i vas inspirišu i daju vam novu energiju za posao koji radite danas, i stvaraju lepe uspomene za sutra, za godine koje su pred nama.

Tekst je objavljen kao uvodnik u magazinu “Lepota&Zdravlje” br. 121 mart 2010.

Nema komentara

Za sada nema komentara na ovaj blog zapis.

Ostavite svoj komentar

XHTML: Možete za formatiranje komentara koristiti sledeće tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

RSS izvor samo za komentare vezane za ovaj zapis.