RSS izvori

Poslednji komentari

Vladimir Gošić ·

Iskupljenje

25. November 2013. 16:32 | Nema komentara · Daj komentar »

Besplatna izvinjenja: još malo pa nestalo…

Zaboravi na užasno zimsko nevreme napolju, generic neka CKM bude tvoje sigurno utočište. Ne boj se, prostate slobodno uđi unutra, bronchi sedi pored kamina i skini te mokre pantalone. Sad kad si se opustio, slobodno nam reci ukoliko smo ti se nekako zamerili ove godine. Shvativši da je do kraja godine ostalo još samo nekoliko nedelja, doneo sam odluku da se CKM kolektiv iskupi za sve (dobro, bar neke) loše stvari koje smo uradili, te da u 2014. uđemo čistih računa i s manje gnevnih čitalaca za vratom.
Uzmimo na primer Mimi Živanović, devojku o koju sam se ogrešio zlonamerno se smejući njenom YouTube klipu zajedno sa svima vama. Istog trenutka kad smo je upoznali na poslednjoj CKM žurki, shvatili smo koliko smo bili u krivu i da žurkama unazad nismo veče proveli s toliko zabavnom i dobronamernom osobom. Već sutrašnjeg dana poslali smo joj zasluženu pozivnicu za gostovanje na naslovnoj strani CKM-a.
Na krilima iskupljenja, a zbog kučeta koje sam udario autom (dva puta), iste nedelje smo azilu za pse ”Bella” prosledili 75.000 dinara osvojenih na McDonalds turniru (zapravo, psima smo spakovali i pakete hamburgera, ali smo bili prinuđeni da ih pojedemo usput – čim smo shvatili da je azil udaljenih čitavih 15 km od redakcije!).
Ostalo mi je još samo da se iskupim stanovnicima mesta kojem se CKM najviše ismevao i odakle nam je stiglo neverovatno mnogo pretećih mejlova. Poslatih poštom. Dragi Vranjanci, primite moje najiskrenije žaljenje zbog činjenice da živite u Vranju. Ne brinite, stvari će izgledati mnogo bolje kad vas pokrije debeli sneg…

Tekst je objavljen u magazinu “CKM” br. 121 decembar 2013.

Nema komentara

Za sada nema komentara na ovaj blog zapis.

Ostavite svoj komentar

XHTML: Možete za formatiranje komentara koristiti sledeće tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

RSS izvor samo za komentare vezane za ovaj zapis.