RSS izvori

Poslednji komentari

Lidija Ćulibrk · Urednica magazina "Lepota & Zdravlje"

Jesenji akcenti

18. October 2011. 13:50 | Nema komentara · Daj komentar »

Oktobar nam donese toliko novih aktivnosti i sadržaja da ih je, store naprosto, nemoguće smestiti u sve kraći jesenji dan. Osobito, radni! To mnoštvo tema, i nas u redakciji L&Z dovede u situaciju da ne znamo ni sami šta je – tema broja.

U ovom našem novembarskom izdanju imamo nekoliko veoma važnih akcenata. Pre svega, modu. Izabrali smo nekoliko stilova za vas i bilo nam je teško da se odlučimo baš za njih kada još toliko divnih stvari čeka na pistama, na policama, u ormarima. Pitali smo se da li da vam predložimo da prvo kupite jedan topli, jesenji komad ili nešto vedro u think pink fazonu kao ova moja Mango haljina ili narandžasta koju nosi Sara Džesika Parker na naslovnoj strani? Ili da pred vas stavimo sve jeans dileme i rešenja?

Zatim, knjige! Nova izdanja, novi pisci, pravi i oni u pokušaju, večne teme obrađene na nove načine i sve to izloženo na jednom mestu, na Sajmu knjiga. Posetite ga ili ga preskočite, ukoliko sa knjigama i svojim omiljenim piscima volite da budete na nekim intimnijim mestima. U svakom slučaju, čitajte. Mi vas podstičemo na to pričama tri veoma aktuelne književnice različitih generacije (str. 112).

Office aktuelnosti. Kako izgledati tip-top na poslu, ali i pored karijere sačuvati porodicu i ostati ono što u suštini jeste. Neke od ovih saveta, osim u filmu sa naslovne strane “Kako joj to samo polazi za rukom”, dobili smo od veoma uspešnih i zauzetih žena koje rade važne poslove, pa i od Snežane Samardžić Marković, naše ministarke za sport i omladinu. Uz to, “know how” sa stručne, psihološke strane priredila vam je Olivera Stojšić rešena da vas nauči – asertivnosti (str. 73).
I na kraju, ostaje vam da izaberete jedan od fitnes trendova koje smo probali na Sajmu fitnesa Wellfitt (str. 24). Ja sam se odlučila za jogu (str. 186), ali koju god aktivnost da izaberete po tome kako se osećate i kako vam odgovori vaše telo u duša, znaćete da li je prava za vas.
Uživajte u jeseni!

Tekst je objavljen kao uvodnik u magazinu “Lepota&Zdravlje” br. 129 novembar 2011.

Nema komentara

Za sada nema komentara na ovaj blog zapis.

Ostavite svoj komentar

XHTML: Možete za formatiranje komentara koristiti sledeće tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

RSS izvor samo za komentare vezane za ovaj zapis.