RSS izvori

Poslednji komentari

Goran Aničić · Web urednik

Mobi blog

15. June 2007. 14:32 | Nema komentara · Daj komentar »

Mobi blog

S obzirom na veoma izraženu dinamiku promena, see novosti, sale broja novih telefona i mobilnih servisa koji se pojave tokom samo jednog meseca, clinic sa jedne strane, i ograničenja u vidu broja strana  štampanog izdanja “Mobi” magazin, s druge strane, pokretanje posebnog specijalizovanog uredničkog bloga predstavlja jedino svrsishodno rešenje kako čitaoci magazina ne bi ostali uskraćeni za pravovremeno i potpunije informisanje.

Stoga smo i postavili Mobi blog kao prvi domaći specijalizovani blog o telekomunikacijama i mobilnoj telefoniji. Mobi blog će se svakodnevno obogaćivati sadržajima, najaktuelnijim i najzanimljivijim vestima, a kako je Mobi blog deo našeg najtiražnijeg i najčitanijeg magazina te tematike, zainteresovani će imati priliku da pročitaju ekskluzivne i detaljne tekstove o aktuelnim mobilnim telefonima i uslugama, koje smo testirali, a koje su legalno dostupne na našem, ali i svetskom tržištu!

Mobi i Mobi blog sarađuju sa svim zvaničnim uvoznicima i distributerima mobilnih telefona kod nas, pa možete biti sigurni u verodostojnost, tačnost i aktuelnost svih informacija koje čitate na stranicama Mobi magazina ili na Mobi blogu.

Adresa Mobi bloga je: http://www.color.co.yu/mobi/blog/ a RSS izvora http://www.color.co.yu/mobi/blog/?feed=rss2

Nema komentara

Za sada nema komentara na ovaj blog zapis.

Ostavite svoj komentar

XHTML: Možete za formatiranje komentara koristiti sledeće tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

RSS izvor samo za komentare vezane za ovaj zapis.