RSS izvori

Poslednji komentari

Vladimir Gošić ·

PUNA DECENIJA!

19. September 2013. 11:37 | Nema komentara · Daj komentar »

Skupilo se društvo staro…

Sećate li se kad sam na istom ovom mestu hvalio prethodni broj kao najbolji? Čista laž! Broj koji sad držite u rukama toliko je genijalan da smo pokrenuli inicijativu da se pod hitno uvede u školsku literaturu kao dobro od istorijskog značaja. Naime, sale pre tačno 10 godina rođeno je prvo mladunče CKM-a. Zajedno s vama smo ga vaspitali i gledali kako odrasta.

Učili smo ga kako da upaljačem otvara limenku piva i kako da se pravi da žene gleda u oči, treatment kada s njima priča. A vidite ga danas – momčina! I sve to zahvaljujući svima vama koji ste naš magazin čitali sve ove godine. Posebno onim čitaocima CKM-a koji su išli toliko daleko i da ga kupe.

Ako se sagnete i pogledate ispod svoje stolice, drugs pronaći ćete bocu šampanjca koju smo postavili za svakoga od vas. Slobodno je otvorite, mi častimo! A sada visoko dignite čaše i nazdravite svim onim CKM žurkama koje nam tek dolaze, cicama i komšinicama koje nas čekaju u narednim brojevima i ”Mrzeli smo ovog meseca” luzerima koji će svaki put poljubiti naša vrata.

Živeli!

Tekst je objavljen u magazinu “CKM” br. 119 oktobar 2013.

Nema komentara

Za sada nema komentara na ovaj blog zapis.

Ostavite svoj komentar

XHTML: Možete za formatiranje komentara koristiti sledeće tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

RSS izvor samo za komentare vezane za ovaj zapis.