RSS izvori

Poslednji komentari

Daško Milinović · Urednik magazina "CKM"

TRUĐENJE

21. December 2010. 16:23 | Nema komentara · Daj komentar »

Cela stvar smrdi na napor

Postoje dva, viagra gotovo sukobljenja, pristupa muvanju devojaka. Različiti muvači došli su u svom višedecenijskom radu do raznih metoda osvajanja ženskih tela i srca, a svi njihovi metodi mogu se, grubo, podeliti u dve osnovne škole. Prvi pristup je Boljenje. Boljenje se uglavnom odnosi na boljenje dupeta da se muškarac previše maltretira i cima oko cure. Ovaj pristup podrazumeva smanjeni napor i lov u okolini koja muvaču najviše odgovara. Muvač se oslanja na svoj šarm, verbalne sposobnosti i urođenu lepotu i privlačnost i nije voljan da se previše menja. Pogrešno je misliti da su boljači neki prelepi macani koji misle da je dosta to što su lepi i pametni. Ne, boljači su često prosečnog izgleda ali, jednostavno, neće da se cimaju i ćao đaci. Rade onim što imaju.

Dijametralno suprotan pristup jeste tzv. Truđenje. Truđači su muškarci spremni na odricanja, žrtve i napor ne bi li podveli žensku osobu pod snošaj. Sam termin “truđenje” nastao je od golog, prostog fizičkog truđenja. To je ono kada se ide u teretane, na džoginge, kada se pazi na ishranu, kada se izrazi spremnost da se obučeš poput fudbalera nekog srpskog prvoligaša i kada ideš na mesta koja bi najradije obradio bacačem plamena a sve to zarad kvalitetnog snošaja sa skupim devojkama koje su i same podnele neverovatna truđenja u svom životu (od kresanja obrazovanja zarad izgleda pa do kresanja… sa nekim ko će to da finansira).
Možete pogoditi da sam ja zakleti boljač. A zašto sam boljač?

Zato što je truđenje nespojivo sa mojim suštinskim vrednostima, sa mojom srži! Pored klasične lenjosti kojom me je priroda bogato obdarila, truđenje ide protiv moje ideologije koja nalaže da se za teške (fizičke) poslove mora primati plata a ne da se nekome plaća da ti omogući da podižeš teške stvari. Teretana je za mene simbol naopakosti u tom smislu. Na mesta koja želim da vidim spaljena ne mogu da idem. Ne radi žena barem. Mogu eventualno radi dobre hrane koja bi tamo mogla biti služena i to je maksimum kompromisa sa moje strane. Ako već treba da gledam imbecile, hoću to da radim punog želuca. Ali, mogu vam reći da je super imati drugara truđača. Najbolji vikend izlasci nastaju spajanjem jednakog broja boljača i truđača u jednu ekipu. Sociologija i psihologija plaču za ovakvim in vivo eksperimentima.

Ovo sve sam vam ispričao da biste bolje isplanirali zezanje za Novu godinu koju vam ovom prilikom čestitam.

Nema komentara

Za sada nema komentara na ovaj blog zapis.

Ostavite svoj komentar

XHTML: Možete za formatiranje komentara koristiti sledeće tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

RSS izvor samo za komentare vezane za ovaj zapis.