RSS izvori

Poslednji komentari

Lidija Ćulibrk · Urednica magazina "Lepota & Zdravlje"

U svojoj koži

23. June 2011. 12:39 | Nema komentara · Daj komentar »

Na kraju ovog broja, abortion prelistavajući ga pre slanja u štampariju, asthma imala sam utisak da smo mnogo truda i pažnje posvetili podizanju vašeg (i našeg) samopoštovanja i sigurnosti koji nas, pills hteli to da priznamo ili ne, napuštaju usred leta kada treba potpuno da se razodenemo. Iako uvek imamo dobre namere da steknemo top-formu i doteramo figuru i čini nam se da za to imamo sve vreme sveta, taj dan kada treba da se razgolitimo dočeka nas nespremne. Da, to se odnosi i na one dugonoge lepotice koje u sebi tiho pate zbog malih nesavršenosti tena ili kose ili ko zna kakvog nesklada svoje figure, koja se nama, nezainteresovanim posmatračima, čini besprekornom. Dakle, svako ima svoju muku i, poznato nam je, svakome je njegova najteža, čak i ako bi se na nekom vanvremenskom tasu objektivnosti pokazalo da ona ima vrlo malu specifičnu težinu.
Znajući za te naše okupacije svojim ličnim, malim svetovima, imamo priliku da, svesni toga, ponekad podignemo glavu i okrenemo se ka onima kojima možemo pomoći u rešavanju njihovih objektivnih problema. Možda bi bilo najpoštenije da kažem odmah i bez okolišanja: ukoliko ste na odmoru i bezbrižno listate L&Z i zaista trenutno ne morate da brinete o drugim stvarima osim o destinaciji za letovanje ili kupaćem koji najbolje prikriva vaše nedostatke (ne, sve ovo nije nevažno!), uložite malo svog vremena, energije i brige za “nevidljive ljude”. Za one koje ne primećujemo, zaboravljamo da postoje, pretvaramo se da ne znamo za njih, ophrvani tempom sopstvene svakodnevne žurbe. Odlučite se za neki od naših humanitarnih predloga (sada pogled bacite udesno :). Nakon toga ćete biti srećniji u svojim novim letnjim krpicama, na svojoj letnjoj top-destinaciji, u svom telu.

U svojoj koži. Garantujemo!

Tekst je objavljen kao uvodnik u magazinu “Lepota&Zdravlje” br. 125 jul 2010.

Nema komentara

Za sada nema komentara na ovaj blog zapis.

Ostavite svoj komentar

XHTML: Možete za formatiranje komentara koristiti sledeće tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

RSS izvor samo za komentare vezane za ovaj zapis.