Vaš browser nije u mogućnosti da pokrene ovaj Flash script.

Zahtevi:
- JavaScript mora biti omogućen u vašem browseru
- Morate imati instaliranu Flash podršku

dečija izdanja

Dečija izdanja rade se pod budnim okom tima pedagoga i psihologa koji pažljivo analiziraju svaki broj i procenjuju prilagođenost sadržaja najmlađem uzrastu. Cilj svakog dečjeg časopisa naše kompanije je da omogućimo roditeljima da zajedno sa svojom decom kvalitetno ispune slobodno vreme.

Medeni Meca

Medeni meca Ime magazina: Medeni meca
Slogan: Medvedić sa zlatnim srcem
Godina pokretanja: 2005.
Gl. i odgovorni urednik: Aida Bajazet aida.bajazet@color.rs
Ciljna grupa: Deca od 3-9 godina
Pokloni: Posteri, igračke, knjige, odeća, obuća
Dinamika: Mesečnik, 12 izdanja godišnje
Tiraž: 20.000
Broj strana: 32

Pretplata: godišnja 468 dinara; polugodišnja 234 dinara
Pokrivenost: Srbija, BiH, Crna Gora
Cenovnik reklamnog prostora (PDF) »
Web izdanje magazina - www.medenimeca.rs »

KONCEPCIJA MAGAZINA
Više od 36 godina deca širom sveta uče kroz igru uz Medenog mecu Rolfa Kauke. To je bio prvi dečji časopis edukativnog karaktera. Mališani se identifikuju sa Medenim mecom, kucom Belom, macom Mau ili mišem Mimijem. Ovaj časopis za decu svakog meseca nudi predivne priče, rubrike Uradi sam, Slike za bojenje, lavirinte, pesmice, interesantne igre brojevima, ideje za pripremanje zdrave hrane, zanimljive podatke o životinjama, ilustracije godišnjeg doba, uči ih prvim slovima i upoznaje sa osnovnim rečnikom. Sadržaj časopisa koncipiran je tako da deca samostalno crtaju, seckaju, igraju se, otkrivaju brojeve i slova uz malu pomoć Medenog mece, a roditelji će kroz igru saznati kako njihovo dete razmišlja i moći će da podstaknu njegova interesovanja.

PROFIL ČITALACA
Namenjen je deci uzrasta od 3 do 9 godina koja pokazuju interesovanje za boje, oblike i materijale. Čitajući ovaj časopis, deca otkrivaju značenje apstraktnih pojmova, usavršavaju maternji jezik, kao i znanje o brojevima, razvijaju logičko razmišljanje i načine kreativnog izražavanja (crtanje, bojenje, seckanje, pravljenje...) i upoznaju pravila sveta koji ih okružuje.