o nama

Color Media International

Kompanija "COLOR MEDIA INTERNATIONAL" doo, sa sedištem u Novom Sadu (Radnička 30a) bavi se raznovrsnom izdavačkom delatnošću koja obuhvata širkolu paletu najrazličitijih izdanja koja pokrivaju gotovo sve ciljne grupe. Naša novinsko izdavačka delatnost obuhvata pre svega izdanja iz sledećih oblasti: Enigmatika, ljubavni i avanturistički romani, Ilustrovana izdanja i dečiji časopisi.

Dakle, naša kompanija obuhvata izuzetno širok spektar izdanja koja pokrivaju tržište bivše Jugoslavije i u svim istraživanjima marketinških agencija na skali čitanosti zauzimaju najviša mesta. U tom smislu želimo posebno da istaknemo da je trenutno načitaniji magazin u zemlji "COLOR MEDIA INTERNATIONAL" upravo naše izdanje.

Svim ovim komercijalnim i profesionalnim uspesima COLOR MEDIA INTERNATIONAL-a doprineo je kvalitet svakog izdanja ponaosob, jer se zaposleni trude da tekstovi (zavisno od toga koje teme pojedini časopis obrađuje), budu što sadržajniji, što pristupačniji i jezički i smisleno obrađeni, kako bi zadovoljili ukus svakog čitaoca. No, to nije sve. Produkcioni tim "COLOR MEDIA INTERNATIONAL"-a ima u planu još čitav niz izdanja namenjen najširoj čitalačkoj publici.

Menadžment kompanije

Milan SobotMilan Šobot

Direktor kompanije / Director of Color Media International

Color Media International
Kompanija “Color Media International” je, sa više od 80 naslova i 1.957.746 čitalaca mesečno, izrasla u najvećeg izdavača magazina u regionu. CMI je lider na polju licencnog izdavaštva, pa sa zadovoljstvom možemo da istaknemo da se pod istim krovom nalaze JOY, BRAVO, CKM, BRAVA CASA, GIRL TALK i mnogi drugi poznati naslovi koje, zahvaljujući nama, možete da čitate na srpskom jeziku. 
Radnička 30a, 2100 Novi Sad
tel: +381 21 4897 100
fax: +381 21 4897 160

Mica VajdaMiroslav Vajda

Direktor razvoja / Business Development Manager

Color Press Group
Razvoj “Color Press Group” odvija se u više pravaca, sa ciljem da ostane moderna i funkcionalna kompanija, koja će ići u korak sa svetskim trendovima. Kupovina stranih licenci, ali i prodaja naših licenciranih izdanja, kao i razvojni projekti i odnosi sa stranim kompanijama, čine tek deo tih aktivnosti koje doprinose da kompanija bude simbol funkcionalnosti i kvaliteta.
Radnička 30a
tel: +381 21 4897 155
fax: +381 21 4897 160

Milica MilicMilica Milić

PR Manager

Color Press Group
Služba za odnose sa javnošću doprinosi razvoju kompanije, čineći je otvorenom i spremnom za najrazličitije vidove saradnje sa poslovnim partnerima. Osim niza izdanja koja su “Color Press Group” učinila prepoznatljivim robnom markom, kroz svakodnevna oglašavanja i aktivni kontakt sa najširim auditorijumom, kompanija je postala dominantna izdavačka kuća u ovom delu Evrope. 
Radnička 30a
tel: +381 21 4897 100
fax: +381 21 4897 160

Sinisa DjokovicSiniša Đoković

Direktor marketinga / Advertising Director

Color Media International
Zahvaljujući uvek aktuelnim i interesantnim tekstovima u našim izdanjima, kao i emisijama koje nastaju u našoj produkciji, te internet prezentaciji kompanije, oglašivačima je omogućeno reklamiranje u različitim medijima sa milionskim auditorijumom. Naš oglasni prostor rezervisale su mnoge firme, kojima smo omogućili direktan kontakt sa najširim krugom čitalaca.
Radnička 30a, 2100 Novi Sad
tel: +381 21 4897 100
fax: +381 21 4897 160

Bojan VulinBojan Vulin

Direktor produkcije / Production Manager

Color Media International
Produkcijski tim organizuje i koordinira proces proizvodnje svih naših izdanja. Pored obezbeđivanja što boljeg i efikasnijeg rada u toku stvaranja svakog magazina, cilj je da se što bolje iskoriste raspoloživi kapaciteti. Produkcija je takođe zadužena je za kreativni razvoj, kako bi bila i ostala savremena kompanija koja može da stane rame uz rame sa najpoznatijim svedskim izdavačima. 
Radnička 30a, 2100 Novi Sad
tel: +381 21 4897 100
fax: +381 21 4897 160