dečija izdanja

Meca & Peca

Meca & Peca "Kiddy color" je bojanka za decu uzrasta od šest do osam godina. Njen sadržaj je edukativan u tom smislu da su najzastupljeniji situacioni crteži, odnosno svaki crtež ima neku svoju priču koja može biti interesantna deci ovog uzrasta. Pošto deca vrlo brzo prerastu bojenje, potrudili smo se da ono što nudimo bude zanimljivo, prepuno detalja (koji će dodatno "uposliti" dete) i smešnih situacija. "Kiddy color" - super bojanka ima 52 strane, među kojima se nalazi i nekoliko simpatičnih zadataka, koje svako dete ovog uzrasta s lakoćom rešava. Ovim izdanjem pozivamo decu u misiju pod nazivom "Oboji svoj svet", a pored toga nudimo zabavu i učenje kroz igru. Izlazi dvomesečno.

Mini color

Mini color "Mini color" je takođe bojanka, ali za decu od tri do pet godina. Crteži koje nudimo deci u ovom izdanju prilagođeni su mališanima koji tek uče da bojom prekrivaju određenu, ograničenu površinu, ali i onima koji su tu veštinu već usvojili. To znači da naši likovi nemaju mnogu suvišnih detalja koji bi mogli da zbune malo dete, već su čisti, pravilni, širokih površina i debelih, uočljivih kontura.

Na kolornim stranama dati su obojeni crteži koji mogu poslužiti kao "šablon" detetu kako bi trebalo da boji, što ne znači da treba sputavati individualnu umetničku slobodu i kreativnost naših mališana. Izlazi dvomesečno, odnosno smenjuje se sa bojankom za malo stariju decu (od šest do osam godna) "Kiddy color".