Ivan Tasovac
Rođen je 1966. godine u Beogradu. Diplomirao je i magistrirao klavir na Konzervatorijumu "Petar Ilič Čajkovski" u Moskvi, u klasi profesora Sergeja Dorenjskog. U dvanaestoj godini debitovao je kao pijanista sa orkestrima Beogradske i Zagrebačke filharmonije. Tokom profesionalne karijere nastupao je kao solista i sa orkestrima u Italiji, Švajcarskoj, Španiji, Irskoj, SAD, Rusiji, Belgiji, bivšim jugoslovenskim republikama i drugim zemljama. Direktor je Beogradske filharmonije od marta 2001. godine. Za to vreme, Filharmonija je postala "jedan od vodećih evropskih orkestara" (Independent), "kultni srpski orkestar" (Financial Times), "najuspešnija kulturna institucija u Srbiji" (Jutarnji list, Zagreb) i "najjače PR oružje Srbije" (Kvällsposten, Malmö). Pored zapaženih međunarodnih gostovanja orkestra širom Evrope, na njegovu inicijativu, na jesen 2014. godine, realizovana je prva turneja u istoriji Beogradske filharmonije u SAD. Tokom njegovog mandata znatno je unapređena i institucionalna regionalna saradnja. Pokrenuo je Fondaciju Beogradske filharmonije "Zubin Mehta" 2004. godine, koja se smatra začetnikom i glavnim promoterom modela finansiranja kulture kroz saradnju privatnog i državnog sektora u Srbiji. Realizaciji brojnih ciljeva i projekata ove fondacije doprinosi i Fondacija "Američki prijatelji Beogradske filharmonije", osnovana 2012. godine u Njujorku. Kao najskorije priznanje za doprinos kulturi u Srbiji, koje je pokazao predvodeći Beogradsku filharmoniju, bio je pozvan da bude jedan od glavnih govornika na debati "Odnos kulture i ekonomskog razvoja", koja je u sedištu Ujedinjenih nacija u Njujorku održana u junu 2013. godine. Od septembra 2013. godine nalazi se na poziciji ministra kulture i informisanja Republike Srbije.

Ove Fredheim
Uve Fredhajm, generalni direktor Telenora u Srbiji, je došao na ovu poziciju iz sedišta Telenor grupe, gde je bio direktor Tržišta u industrijskom razvoju. Pre toga, od 2003. do 2009. godine, bio je generalni direktor Telenora u Mađarskoj. Tokom 20 godina u Telenor grupi Fredhajm je radio i na poziciji starijeg potpredsednika za proizvode i tržišta Telenor mobajla u Norveškoj (2001-2002) i na poziciji izvršnog direktora za marketing i zamenika generalnog direktora Kivistara u Ukrajini (1999-2001). Novi generalni direktor Telenora u Srbiji bio je član Upravnog odbora Telenora u Crnoj Gori (2005-2008) i član Izvršne komisije mobilnog operatora Didži u Maleziji (2001-2002), a trenutno je član Upravnog odbora Telenora u Norveškoj. Fredhajm ima zvanje mastera poslovne administracije i marketinga Škole za poslovnu administraciju iz Osla. Tokom dugogodišnjeg boravka u inostranstvu stekao je bogato multikulturalno iskustvo i naučio brojne jezike – danski, švedski, engleski, nemački i francuski.

Radmilo Marković
Novinar je u nedeljniku “Vreme” (od oktobra 2011. do danas), zadužen za ekonomiju i finansije, i urednik mesečnog poslovnog dodatka “Vreme uspeha”. Izveštavao je s karting šampionata “Serbia Off Road” (april 2011 – septembar 2012), radio kao novinar na portalu “Domino magazin” (jun 2009 – jun 2010), i na portalu “Sijalica” (februar 2009 – jun 2010). Bio je povremeni saradnik nedeljnog dodatka “Magazin” u listu “Politika” (januar 2008 – septembar 2009).

Ejub Kučuk
21 godina iskustva u advertajzingu, medijima, izdavaštvu i društvenim medijima. Nakon 4 godine rada u Marketing departmanu loklanih radio i TV stanica pokrenuo je sopstvenu advertajzing ageniciju MITA Group 1997.

Srđa Popović
Srdja Popović je jedan od osnivača studentskog pokreta OTPOR, studentski lider I nekadašnji savetnik srpskog premijera Zorana Djindjića. Trenutno radi kao izvršni direktor Centra za primenjenu nenasilnu akciju CANVAS I kao gostujući predavač na univerzitetima Harvard I NYU. Autor je knjige “Mustra za revoluciju” koja nakon Amerike, Britanije, Australije, Kanade, Francuske I Nemacke izlazi u Srbiji u septembru.

Boško Jakšić
Rođen u Beogradu 1949. gde se školovao i diplomirao na Ekonomskom fakultetu. U Politici se zaposlio 1972. i ubrzo prelazi na Spoljnopolitičku rubriku lista. Izveštavao sa mnogih međunarodnih skupova. Dugo se bavio Bliskim istokom: rat u Libanu, islamska revolucija u Iranu, izraelsko-palestinski sukob, iransko-irački rat, Prvi zalivski rat. Izveštavao o ratu u Kampućiji, o gladi u Etiopiji, intervenciji u Avganistanu 2001. i ratu u Libanu 2006. Tokom 1984. radio u Vašingtonu kao stipendista The Washington Posta. Pet godina bio stalni dopisnik Politike iz Kaira. Bio urednik spoljne rubrike a u periodu 1993-94. v.d. glavnog urednika. Četiri godine potom bio je stalni dopisnik iz Rima. Tokom karijere intervjuisao mnoge ugledne ličnosti: Leha Valensu, Indiru Gandi, Sirimavo Bandaranaike, Jasera Arafata, Masima D’Alemu, Abdulaha Gula… Do odlaska u penziju 2014, posle punih 40 godina u Politici, bio je urednik Spoljnopolitičke rubrike. Kao kolumnista nastavlja da se redovno bavi domaćim i spoljnopolitičkim temama. Objavio knjigu o Izraelu i knjugu kolumni “Ovde i tamo”. Čest je gost BBC, Radio Free Europe, Al-Jazeera kao i domaćih i regionalnih listova i radio i TV stanica.

Marina Kosanović
Iza Marine Kosanović je bezmalo tri decenije profesionalnog života u novinarstvu. Tokom tog perioda, do detalja je upoznala kako editorijal, tako i biznis stranu ”poslednje avanture duha”, kako je žurnalistiku svojevremeno definisao njen profesor novinarstva Sergej Lukač. Završila je Fakultet političkih nauka, a karijeru je započela u izdavačkoj kući ”Politika”, u časopisu ”Bazar” gde je dugi niz godina radila kao novinar i urednik. Tekstove je objavljivala i u ”Studentu”, dnevnom listu ”Politika”, časopisima ”Ana”, ”Pop rock”, ”Rock”, ”E magazin”, FAAR... Više od deset godina bila je izvršni organizator ”Lica godine”, nacionalnog finala takmičenja ”The Look of The Year”. Autorka je imena i koncepta najstarije modne nagrade ”Bazart”, koja se i danas dodeljuje na ”Belgrade Fashion Weeku”. Autorka je knjige ”Naš takozvani život: fenomeni devedesetih”, koja predstavlja svojevrsno svedočanstvo o pomerenoj stvarnosti koju je srpsko društvo živelo tokom poslednje decenije 20. veka. Godine 2004. učestvuje u pokretanju nove izdavačke kuće, koju je na srpskom tržištu startovala finsko-holandska medijska kompanija ”Sanoma”, sa ciljem da u Srbiji lansira svetski poznate licencne magazine. Prvi naslov koji je ”Sanoma” lansirala bio je ELLE, najprodavaniji modni magazin na svetu, a Marina Kosanović Stefanović – prva glavna i odgovorna urednica srpskog izdanja ELLE. Četiri godine kasnije iz editorijal voda prešla je na biznis stranu – u izdavačkoj kući ”Adria Media Serbia” radi kao direktor izdanja časopisa ELLE, ELLE Dekor, ”Sensa”, ”Gala Style”, ”National Geographic”, ”Lisa”, ”Mama”, ”Moj stan”... Profesionalno se usavršavala u Londonu, gde je završila MBMC na prestižnom FIPP-u. Živi u Beogradu, majka je dva tinejdžera, praktikuje power based hatha yogu. Radi kao freelance medija ekspert. Uz apsolutno uvažavanje digitalizacije, i dalje veruje u magazine.

Olivera Perković
Olivera Perković ima više od  19 radnog iskustva. Olivera je menadžerka sa organizacionim sposobnostima i strateškim razmišljanjem sa bogatim iskustvom u kreativnim servisima. Agencija McCann Beograd koju vodi proglašena je za najuspešniji agenciju u regionu jugo istočne Evrope na reviji BalCannes 2014.godine.  Pre dolaska u McCann Beograd 2005.godine radila je u inostranstvu. Profesionalnu karijeru započela je u Čikagu gde je radila u kompaniji Express Ltd. Dalje usavšavanje odvodi je u Australiju, gde je bila angažovana u Project Manager Inc. WA Australia. Završtila je Sterling Business College WA u Australiji gde je stekla diplomu u oblasti poslovanja, kao i Executive MBA degree University of Sheffield.

Meri Al-Jumaily
Meri Al-Jumaily je rođena u Beogradu 1975. godine. Od dolaska kompanije Fox International Channels na tržište jugoistočne Evrope lider je tima koji radi na distribuciji i pozicioniranju najpopularnijih svetskih televizijskih kanala, kao što su FOX, Fox Life, Fox Crime, National Geographic ili 24Kitchen. Nakon završetka studija, kao zaljubljenik u medije i tehnologiju, stekla je bogato iskustvo radeći kao menadžer prodaje, menadžer sektora za korisničku podršku, direktor distribucije sadržaja i konsultant za PAY TV usluge. Tokom karijere je bila uključena u brojne projekte koji su postavljali industrijske standarde i oblikovali regionalno PAY TV tržište. Ekspert je za distribuciju linearnih i nelinearnih kanala, IPTV, DTH, postavku i strateški razvoj DVB-T i akviziciju sadržaja. Trenutno u kompaniji Fox International Channels radi na poziciji regionalnog menadžera za distribuciju i zadužena je za ex YU region.

Dr Dragan R. Simić
Dr Dragan R. Simić (1961, Medveđa), Srbija, je redovni profesor i izabrani dekan Univerziteta u Beogradu – Fakulteta političkih nauka. Predaje međunarodne odnose, nacionalnu i globalnu bezbednost, velike strategije i strateško mišljenje, geopolitiku, spoljnu i bezbednosnu politiku SAD i srpsko – američke odnose na matičnom i fakultetima u regionu i u inostranstvu (Bosna i Hercegovina (Republika Srpska), Crna Gora, Italija, Grčka, SAD...). Predaje, takođe, na Diplomatskoj akademiji „Koča Popović“ Ministarstva spoljnih poslova Republike Srbije, na Vojnoj akademiji i najvišim vojnim školama u Srbiji. Profesor Dragan R. Simić je prošle godine izabran za profesora Univerziteta Klemson, Južna Karolina, SAD, na osnovu sporazuma o saradnji Univerziteta u Beogradu – Fakulteta političkih nauka (Centra za studije SAD) i Univerziteta Klemson. Kao urednik izdavačke delatnosti u IIC SSO Srbije (1986 – 1990), uredio je preko 60 monografija, potom kao glavni i odgovorni urednik časopisa Ideje, Velike i Male edicije Ideja uredio je Izabrana dela Vilhelma Rajha u pet tomova. Objavio je sledeće knjige: Pozitivan mir (1993), Poredak sveta (1999), Nauka o bezbednosti (2002), Svetska politika (2009), Rasprava o poretku, drugo izdanje (2012); sa engleskog je preveo studije Džozefa Naja, Kako razumevati međunarodne sukobe (2006), Džona Miršajmera, Tragedija politike velikih sila (2009) (zajedno sa Draganom Živojinovićem i Miljanom Filimonovićem) i Roberta Šulcingera, Američka diplomatija od 1900. godine (2011) (zajedno sa Draganom Živojinovićem). Takođe, uredio je tri knjige: Integracija Zapadnog Balkana u mrežu globalne bezbednosti (2011); Meka moć država (2013.) (zajedno sa Draganom Živojinovićem i Nikolom Kosovićem) i Politika Sjedinjenih Američkih Država prema regionu Zapadnog Balkana i Republici Srbiji (zajedno sa Draganom Živojinovićem) iz 2015. godine. Pored toga, objavio je više desetina tekstova u naučnim i stručnim časopisima i zbornicima radova. Obavljao je dužnost prodekana za osnovne studije Fakulteta političkih nauka Univerziteta u Beogradu (2003 – 2004.). Osnivač je i direktor Centra za studije Sjedinjenih Američkih Država na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Beogradu (2004). Centar za studije SAD je jedini centar te vrste u okviru jednog državnog univerziteta u regionu Jugoistočne Evrope. Utemeljio je sistematsko i obuhvatno izučavanje Amerikanistike u Srbiji. Takođe, šef je regionalnih master studija SAD i koordinator doktorskih međunarodnih i evropskih studija na Univerzitetu u Beogradu – Fakultetu političkih nauka. Član je uređivačkog odbora časopisa „Međunarodne studije“ iz Zagreba, „Review of International Affairs“, „Vojno delo“ i „Journal of Regional Security“ iz Beograda. Bio je stipendista Fulbrajtovog programa o spoljnoj politici SAD na Univerzitetu Južne Karoline (2003) i bio na stručnom usavršavanju na Metju B. Ridžvej Centru za međunarodne bezbednosne studije na Univerzitetu u Pitsburgu (2006.).

Jelena Obućina
Rođena 1982 u Bajinoj Bašti. Završila Gimnaziju u Valjevu, pa Fakultet političkih nauka. Na RTS došla posle rada na b92. Deo tima Javnog servisa već devet godina.

Željko Mitrović
Željko Mitrović je rođen 31. maja 1967. godine u Zemunu. Po zanimanju je pravnik i diplomirani ekonomista. Krajem 80-tih godina započeo je realizaciju svoje poslovne strategije osnivanjem muzičkog studija PINK u Zemunu. PINK studio je vrlo brzo postao mesto u kome su mnogi muzičari realizovali svoje projekte. Kao rezultat vizije proširenja poslovanja u oblasti radio - difuzije organizovana je radio stanica pod nazivom RADIO PINK, koja je emitovanje programa otpočela 1993. godine. Vođen idejom daljeg širenja poslovanja Željko Mitrović pokreće i zemaljsku lokalnu TV stanicu - TV PINK. Program TV PINK počeo je da se emituje 16. septembra 1994. godine sa svega jednom kamerom, malim studijom i jednim odašiljačem. Programski sadržaj sa isključivim akcentom na filmove, serije, kvizove i zabavno - muzičke emisije doveo je vrlo brzo do uspeha. TV PINK je već od početka merenja zvanično najgledanija komercijalna televizija u zemlji. Godine 1997. u želji da proširi svoje delatnosti Željko Mitrović osniva muzičko - izdavačku kuću CITY RECORDS. Danas, ova izdavačka kuća se može pohvaliti milionskim tiražima za preko 500 izvođača koji izdaju pod ovom etiketom. U okviru širenja svoje mreže televizijskih programa, počinje emitovanje novog satelitskog kanala PINK PLUS, a već septembra 2002. godine lansira se još jedan kanal PINK MONTENEGRO - kao zemaljska nacionalna stanica u Crnoj Gori koja za svega 6 meseci postaje najpopularnija TV stanica. Aprila 2003. godine Željko Mitrović pušta u rad još jedan satelitski kanal PINK EXTRA, a iste godine, kupovinom 6 televizija u BiH uspeva da ih grupiše i formira u jedinstven sistem PINK BH koji za samo nekoliko nedelja postaje jedna od najpopularnijih TV stanica zahvaljujući već visoko pozicioniranom i poznatom imenu PINK. Danas, pored pomenutih kanala, Željko Mitrović je vlasnik još 43 kanala koje distribuira u kablovskoj mreži najvećih operatera u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni I Hercegovini. Do kraja 2014 godine broj kanala pinkove platforme će dostići 60 programa različitog sadržaja I profila, od muzičkih, preko 10 filmskih kanala sa blokbaster filmovima, naučno obrazovnih, modnih i erotskih. Dalji razvitak Željkove vizije PINK INTERNATIONAL COMPANY rezultira osnivanjem PFI - PINK FILMS INTERNATIONAL - jedinstvenog filmskog produkcijskog kompleksa koji otvara realne šanse da naša zemlja postane izuzetno važan faktor u oblasti filmske industrije u ovom delu sveta. Sada, osim za snimanja televizijskih emisija sa velikim producentskim zahtevima I atraktivnim scenografijama, PFI studiji se mogu pohvaliti proizvodnjom internacionalnih filmova A produkcije, snimanjem reklama I spotova. U skladu sa razvijenom svesti o neophodnosti brze komunikacije i savremenim tempom poslovanja Željko Mitrović, septembra 2004. godine, postaje vlasnik još jedne kompanije - AIR PINK - biznis džet avio kompanije sa flotom od šest aviona. Osim mnogobrojnih nagrada koje je pobrala televizija Pink u domenu informisanja, zabave, i popularnosti, njen osnivač I vlasnik Željko Mitrović je proglašen za menadžera godine 2006. Sopstvenim angažovanjem ali I kroz televizijske emisije humanitarnog tipa, osnivač I vlasnik Željko Mitrović uspeo ja da prikupi velika novčana sredstva namenjena ugroženima, siromašnima I deci bez roditeljskog staranja. Pored impozantne menadžerske I medijske karijere Željko Mitrović je još u tinejdžerskim godinama bio osnivač i član muzičkog sastava Oktobar 1864 i jedan od najperspektivnijih bas gitarista tog vremena. Nedavno je osnovao novi bend “Berklee Groove” koji je do sada snimio četiri singla, a uskoro se očekuje prvi album. Srećno oženjen, otac četvoro dece.

Dejan Ljuština
Dejan Ljuština je voditelj regionalnog tima PwC-a za menadžment konzalting odgovornog za poslovni menadžment. U regiji jugo-istočne Europe Dejan je glavna osoba u PwC-u za telekomunikacijski i medijski sektor, a u Adria regiji je na čelu PwC-a za sektor energetike. Stručna je osoba za područja operativnog restrukturiranja, strategije, tržišne regulative, upravljanje efikasnošću te M&A (spajanja i stjecanja) uglavnom primijenjene na složenim poslovnim sustavima regionalnih blue-chip tvrtki u telekomunikacijskom, medijskom, energetskom i maloprodajnom sektoru. Dejan je uspostavio snažnu međunarodnu stručnu mrežu na temelju svojih kompetencija, odnosa s klijentima i izvrsnom stručnom znanju industrije te je redovito traženi gost-predavač na ključnim međunarodnim poslovnim događajima u široj regiji. Također je redoviti kolumnist vodećih poslovnih časopisa u regiji. Prije dolaska u PwC, proveo je osam godina u Deloitteu i tri godine kao voditelj projekata u društvu Intel Corporation, vodeći tim softverskih programera radeći na razvoju Intelovih “Itanium Family” procesora. Karijeru je započeo u Ericssonu. Nakon diplome na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, magistrirao je ekonomiju i poslovno upravljanje na IEDC-u, školi za management (MBA) na Bledu u Sloveniji.

Ivica Mudrinić
Rođen je 1955. godine, a 1978. diplomirao je elektrotehniku na Sveučilištu u Torontu. Prvo zaposlenje dobio je u Odjelu razvoja proizvoda Motorola Communicationsa, a 1985. godine osnovao je vlastitu tvrtku MX Engineering Inc. Godine 1990. vratio se u Hrvatsku i uskoro postao savjetnikom predsjednika Republike za komunikacije. Već potkraj sljedeće godine imenovan je pomoćnikom ministra za pomorstvo, promet i veze, a 1992. resornim ministrom. Od 1994. godine obavlja i dužnost predsjednika Vijeća za telekomunikacije, a od 1996. je predsjednik Uprave Hrvatske radiotelevizije. Od 15. listopada 1998. je generalni direktor Hrvatske pošte i telekomunikacija, a nakon odvajanja Pošte od Telekomunikacija, 1. siječnja 1999., imenovan je predsjednikom Uprave HT-a i glavnim direktorom, danas T-Hrvatskog Telekoma.

Branislav Vujović
Branislav Vujović je osnivač i predsednik kompanije New Frontier Group koja je osnovana 2006. godine u Beču i jedna je od najbrže rastućih kompanija u oblasti IT usluga u Centralnoj i Istočnoj Evropi. Danas kompanija zapošljava preko 2000 visokokvalifikovanih stručnjaka u 17 zemalja širom sveta i ima vodeću ulogu u procesu digitalne transformacije u Centralnoj i Istočnoj Evropi. Pored odgovornosti za poslovanje grupe, g. Vujović je zadužen za strategiju grupe, M&A, sa posebnim fokusom na inovacije i digitalnu transformaciju. Pre osnivanja New Frontier Group, g.Vujović je bio direktor za region Centralne i Istočne Evrope u dve multinacionalne kompanije: od 2000. do 2006. godine regionalni direktor u EMC, dok je od 1986. do 2000. godine bio viši potpredsednik u kompaniji Computer Associates (CA). G. Vujović je svoju profesionalnu karijeru započeo kao sistem programer u IT službi gradske uprave Grada Beograda. Diplomirao je na Fakultetu organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu. Oženjen je i ponosni je otac dve ćerke.

Jean-Daniel Ruch
Jean-Daniel Ruch joined the Swiss Federal Department of Foreign Affairs in 1992. His previous professional experience included 3 years with the Ministry of Defense of Switzerland. After initial postings in Berne, Seoul and Bonn, he became part of the team of the first Swiss OSCE presidency in 1996, based in Vienna. In 1998, he was seconded to the OSCE Office for Democratic Institutions and Human Rights in Warsaw. Returning to the Swiss diplomatic service, he was assigned to the Embassy in Belgrade, where he served from 2000 to 2003. He was then seconded to the UN International Criminal Tribunal for the former Yugoslavia where he became Prosecutor Carla Del Ponte special political adviser. In 2008, he went back to the Foreign Ministry in Berne to take the position of Special Representative for the Middle East, a position he left in November 2012, when he returned to Belgrade as Switzerland’s Ambassador to Serbia and to Montenegro.

Dragan Jovanović
Rođen sam 1965. god., završio sam Pravni fakultet u Beogradu i stekao zvanje diplomirani pravnik. Radim u Ministarstvu unutrašnjih poslova, 20 godina sam proveo u kriminalističkoj policiji. Karijeru sam počeo u Policijskoj upravi za grad Beograd u Odeljenju za suzbijanje privrednog kriminala. 01. Oktobra 2001. god. prelazim u tada formiranu Upravu za borbu protiv organizovanog kriminala (UBPOK) u Odeljenje za borbu protiv organizovanog finansijskog kriminala. 2008. godine prelazim u Odeljenje za borbu protiv visokotehnološkog kriminala na radno mesto šefa Odseka za elektronski kriminal, a godinu dana kasnije sam postavljen na radno mesto zamenika načelnika Odeljenja za borbu protiv visokotehnološkog kriminala. Član sam Radne grupe MUP-a RS za pristupanje EU u okviru Poglavlja 24, gde sam nosilac aktivnosti za visokotehnološki kriminal i seksualnu eksploataciju dece. Od strane Vlade Republike Srbije sam imenovan kao lice zaduženo za redakturu pravnih propisa Evropske Unije za MUP RS, Upravu kriminalističke policije. Član sam posebne radne grupe za izradu nacrta Zakona o informacionoj bezbednosti Republike Srbije ispred MUP-a RS.

Denis Keefe
Denis Keefe je preuzeo dužnost ambasadora Ujedinjenog kraljevstva u Srbiji u junu 2014. godine. Pre toga je bio ambasador tri godine u Gruziji, a četiri godine je vršio dužnost ministra i zamenika šefa Misije u Moskvi. Denis Keefe je počeo da radi za Britansko Ministarstvo spoljašnjih poslova 1982. godine. U Britanskoj ambasadi u Pragu, od 1984 - 88, izgradio je mrežu kontakata sa Charter-om 77 i drugim disidentskim grupama i pojedincima. Nakon povratka u London počeo je da radi na evropskoj socijalnoj politici i jedinstvenom tržištu, a 1990. godine se uključio u tim koji je radio na ujedinjenju Nemačke i učestvovao je u razgovorima 2+4. Tada je postao direktor odeljenja za Nemačku. Tokom 1991-92 godine radio je, kao evropski korespodent, na stvaranju nove spoljnje i bezbedosnosne politike EU i učestvovao je u Evropskom parlamentu. Potom se priključio Britanskoj visokoj komisiji u Keniji, fokusirajući se na obezbeđivanje uslova za održavanje prvih višepartijskih izbora u ovoj zemlji, a potom i pomažući politički razvoj nakon izbora. Godine 1996., imenovan je za zamenika direktora Odeljenja za spoljnju politiku Južne Azije i od 1997. do 1998. godine vodio je tim za pripremu Evroazijskog samita u Londonu (ASEM 2). Denis Keefe se vratio u Britansku ambasadu u Pragu 1998. godine i proveo je četiri godine pomažući Češkoj Republici da se priključi NATO snagama i EU. Godine 2002. imenovan je za pomoćnika u Kabinetu premijera da vodi tim čiji je zadatak bio osmišljavanje nacionalne strategije za odbranu od terorizma (CONTEST). Vratio se u Ministarstvo spoljašnjih poslova 2003. godine kao šef Odeljenja za kineski Hong Kong, a potom i Dalekoistočnu grupu, u kojoj su bili Kina, Japan, Koreja i Mongolija. Denis Keefe je bio ambasador Britanije u Gruziji od 2007. do 2010. godine, gde je pomagao u sprovođenju reformi, približavanju EU and Nato snagama, i suzbijanju posledica konflikta, uključujući rat sa Rusijom 2008. godine. Potom je boravio u Moskvi od 2010. do 2014. godine, kao predstavljajući Ujedinjeno kraljevstvo kao zamenik ambasadora i sarađujući sa Rusijom na pitanjima glavnih međunarodnih pitanja i bilateralnih odnosa, uključujući situaciju tokom Zimskih Olimpijskih igara i Paraolimpijskih igara u Sočiju. Denis Keefe je rođen u mestu Bury St Edmunds, u Safoku, 1958. godine. On i njegova supruga imaju šestoro dece. Završio je klasičnu književnost na Kejmbridžu, iz koje je i magistrirao, a potom je proveo 3 godine na Hertford koledžu u Oksfordu studirajući poeziju helenističke Grčke. Njegova lična interesovanja uključuju jedrenje, šetnje, pevanje i sviranje frule. Osim srpskog, govori brojne jezike, uključujući ruski, češki i gruzijski.

Danijela Popović Jurić
Danijela Popović Jurić vlasnica je i direktorka PR agencije Red Communication. Za manje od godinu dana Red Communication svrstala se među najtraženije agencije u zemlji i regionu. Svoju profesionalnu karijeru Danijela Popović Jurić započela je početkom 90-tih u spoljno političkoj redakciji informativnog programa RTS-a. Bila je jedan od najmlađih urednika te kuće. Posle 13 godina provedenih u RTS, karijeru nastavlja kao glavni i odgovorni urednik YU info televizije. Oproštaj od medija 2004. godine odveo je u svet odnosa s javnošću gde je vodila neke od najuspešnijih PR sektora marketinških agencija u regionu. Danas važi za eksperta za krizne komunikacije. Više od svega ponosnom je čine njeni sinovi i njen tim čestitih i vrednih ljudi.

Mirjana Hrga
Mirjana Hrga je novinarka i reporterka jedne od najvećih svjetskih informativnih TV-mreža Al Jazeere i jedno je od najupečatljivijih novinarskih lica u regiji. Novinarstvom se počela baviti nakon diplomiranja, a u svojoj dvadestdvogodišnjoj karijeri radila je kao reporter, novinar i urednik za vodeće TV-kuće u Hrvatskoj i BiH. Od 2011. godine radi na Al Jazeeri Balkans. Za Al Jazeeru je, između ostalog, zvještavala iz Libana i Gaze, Ukrajine i Krima, Grčke, Vatikana, Izraela, Bugarske i Velike Britanije te intervjuisala regionalne lidere i javne ličnosti.

Elvir Švrakić
Rođen sam u novembru 1962 godine. 1981 – 84 godina - student Medicinskog fakulteta, kojeg nikad nisam završio  1984. godine do 1992. rukovodilac u firmama Opće trgovačko poduzeće Zagreb, predstavništvo Sarajevo, te Švrakić d.o.o. Sarajevo, Juni 1992. do danas direktor Hayat d.o.o. Hayat je uspio skoro bez ičije pomoći u svih ovih 24 godine postojanja izrasti od televizije koja je počela sa 2 VHS kamere, jednom montažom i jednim predajnikom, koji je pokrivao manje od polovine Sarajeva, u tv stanicu koja danas emitira 5 tv programa. Signalom pokrivamo sve kontinente. Emitiramo sve programe na satelitu, od kojih je jedan u HD, i po tome smo jedina bosanskohercegovačka stanica koja emitira tv kanal u HD-u putem satelita. 2003. godine u potpunosti prelazimo na digitalni format produkcije i postrpodukcije. Danas smo jedina tv stanica u BiH koja ima najsavremeniju opremu, full HD, reportažna kola, SNG, sve full HD. 2010. godine uselili smo u našu novu poslovnu zgradu, koja ima 16.000 m2, u kojoj je 5 studijskih prostora sa ukupno preko 1.000 m2. 2015. godine smo pokrenuli sektor digitalnih medija, aplikacije iOS, Android, koje su za prvih 45 dana već imale preko 25.000 preuzimanja, kao i web-video portal, i to sve povezano sa facebook /preko 380.000 like/, Instagram sa preko 5.000 pratilaca, Twitter preko 11.000 preatilaca, kao i dva youtube kanal, sa preko 45.000 pretplatnika sa više od 50 mil pregleda. U periodu od 1996. do 2006. godine imao sam niz edukacija za više televizijskih poslova, producent, urednik, sales manager, CEO, koje su vršili američki vrsni stručnjaci. Predsjednik sam strukovnog udruženja Asocijacija elektronskih medija u Bosni i Hercegovini, kao i udruženja Ujedinjena medijska industrija BiH, koje okuplja sve agencije, kao i sve najveće tv stanice u BiH. Pored svega pomenutog, ono čime se ponosim to je moj porodični život. Imam tri sina, Adnana, Farisa i Emira, vrlo finu, odgojenu djecu, i nadam se da će izrasti u dobre ljude. Možda nastaviti ovaj posao /što im baš i ne želim/.

Vladan Joler
Vladan Joler is Associate Professor and Chair of New Media Department at the University of Novi Sad, Serbia and director of the SHARE Foundation. Share Foundation, nonprofit organization that is dedicated to protecting the rights of Internet citizens and promoting positive values of openness, decentralization, free access and exchange of knowledge, information and technology.

Nevenka Novaković
Od decembra 2014. Zavod za intelektualnu svojinu. Vršilac dužnosti direktora i predsednik pregovaračke grupe RS za Poglavlje 7- Prava intelektualne svojine. Od januara 2004. Ministarstvo Vlade Republike Srbije nadležno za naučnoistraživačku delatnost, tehnološki razvoj, inovacionu delatnost, propise iz oblasti zaštite i prometa prava intelektualne svojine i nadzor nad radom Zavoda za intelektualnu svojinu. Samostalni savetnik – normativno-pravni poslovi pripreme zakona i podzakonskih akata iz oblasti tehnološkog razvoja, inovacione delatnosti i prava intelektualne svojine; saradnja sa Fondom za inovacionu delatnost; saradnja i nadzor nad radom Zavoda za intelektualnu svojinu; predstavnik Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja - član pregovaračke grupe RS za Poglavlje 7- Prava intelektualne svojine; priprema propisa, javnih poziva i ugovora kojima se realizuju programi naučnoistraživačke delatnosti od interesa za Republiku; priprema stručnih mišljenja u vezi sa primenom zakona i drugih propisa iz delokruga Ministarstva; priprema odgovora na tužbe, žalbe i druge sudske podneske u saradnji sa državnim pravobranilaštvom; uključena u izradu pravnih dokumenata u odnosu na međunarodne projekte i programe i dr. Od juna 1992. Savezno veće za prekršaje. Stalni član Veća – sudija (predsednik ili član veća) u drugostepenom postupku po žalbama na rešenja iz carinske, devizne, tržišne, vazduhoplovne i spoljnotrgovinske oblasti. Od maja 1980. Savezna Skupština. Pripravnik, stručni saradnik, savetnik i samostalni savetnik na poslovima imovinsko-pravne, javno-pravne, upravne, građanske, krivične i oblasti zaštite ljudskih prava.

Željko Ivanović
Željko Ivanović je crnogorski novinar, producent, borac za ljudska prava. Rodom je iz Nikšića, a po sticanju diplome na Fakultetu političkih nauka zaposlio se u novinarstvu. Bio je prvi stalni crnogorski reporter u NIN-u. S kolegama je osnovao prve nezavisne dnevne novine Vijesti, koje su počele da izlaze 1. septembra 1997. godine. S vremenom su Vijesti postale najprodavanije i najuticajnije novine u Crnoj Gori. Željko Ivanović je autor kolekcije kritičkih eseja “Crnogorski Diznilend”(2004). Bio je jedan od producenata filma “Gledaj me”, u režiji Marije Perović. Kooridinator je za Crnu Goru u medijskoj organizaciji za jugoistočnu Evropu – South East Media Organisation (SEEMO) iz Beča, koja se bavi zaštitom slobode medija na Balkanu i u jugoistočnoj Evropi.

Manja Grčić
Manja Grčić ima više od 15 godina iskustva u medijskoj industriji gde je bila na pozicijama izvršnog direktora u regionalnim kao i međunarodnim medijskim kompanijama. Diplomirala je novinarstvo naprestižnom fakultetu žurnalistike u Engleskoj. Novinarsku karijeru je počela u BBC-ju, a potom se vraća u Beograd i postaje deo informativne redakcije televizije B92. Manja je radila I kao savetnik za odnose sa javnošću u američkoj agenciji USAID, kao direktor firme Media System na televiziji Pink, da bi 2006. godine postala zamenik direktora Foks televizije zadužena za uspostavljanje celokupne kadrovske, programske, tehničke i produkcijske politike ove kuće. Karijeru nastavlja u Sloveniji gde je od 2008. godine bila na poziciji direktora nacionalne televizije TV3 Slovenia, koja pripada MTG (Modern Times Group). Potom se vraća u Srbiju i od 2011. do 2013. obavlja funkciju generalnog direktora B92 nakon čega se priključuje Antena Grupi u okviru koje je bila na poziciji direktora korporativnih i regulatornih poslova. Novim imenovanjem, Manja je postala direktor Antena Grupe za Srbiju I Crnu Goru.

Antonio Beus
The founder of the company “ART COMPANY d.o.o.”. The agent of Columbia TriStar for teritory of Bosnia and Herzegovina. The agent of Walt Disney and 20th Century Fox in the rental and the retail segment of the market. Built the first multiplex cinema in Federation of Bosnia and Herzegovina (in Bihać, B&H). Built the cinema halls in Tuzla and Busovača. Organized the most important musical concerts in BiH – Jamiroquai, etc.. Built one of the first CATV systems in BiH . Founder and former Vice president of the Management Board of AKOP BIH (Association of Cable Operators in BiH) - Through AKOP BiH settled the issue of copyright for this industry. . Founder and President APAW BiH - APAW BiH is association which is established in order to protect audiovisual works in BiH. As President APAW participant in many conferences that deal with the topic of protection of audiovisual works (Florence, Sarajevo, Dubrovnik, etc.). On several occasions, expert-witnesses on the Court of Bosnia & Herzegovina in the processes for violation of copyright. The member of the expert group formed by CRA B&H to develop a strategy of transition from analogue to digital broadcasting. Participated in the drafting and adoption of a new copyright law in B&H,. Participated in International Visitor Leadership Program “Filmmaking and IPR in the U.S.”; United States Department of State – Bureau of Educational and Cultural Affairs

Narinder Chauhan
As of July 24 Mrs. Narinder Chauhan is the new Indian Ambassador to Serbia. Mrs. Chauhan joined the Indian Foreign Service in July, 1985. During a career spanning 28 years, she has served in the Indian Missions in Tokyo (October 1986-August 1989), Bangkok (August 1994-July 1997), Brussels (March 2002-September 2005) and Ottawa (August 2008-June 1013). rs. Chauhan served in the Ministry of External Affairs of India in various capacities, including as Joint Secretary responsible for African Affairs (2005-2008) when she steered the first India-Africa Summit. She also served as Chief of Staff to State Minister for External Affairs. Mrs Chauhan is bachelor of laws, and by education she has a post-graduate degree in political science.

Jovana Gligorijević
Jovana Gligorijević (1983) od 2002. novinarka je nedeljnika “Vreme” u kom pokriva širok spektar tema od politike, preko feminizma, LGBT prava, slobode govora na internetu do masovne i pop kulture. Od jula 2014. pomoćnica je glavnog urednika "Vremena". Uređuje pojedine sekcije sajta www.vreme.com i obavlja funkciju community managera na društvenim mrežama. U periodu od 2008. do 2010. obavljala je funkciju urednika sekcije o evrointegracijama na sajtu b92.net/Srbija2020. Takođe, bila je pomoćnica urednika u biznis magazine CorD, jedinoj publikaciji te vrste koja u Srbiji izlazi na engleskom jeziku. Od marta 2014. članica je Izvršnog odbora Nezavisnog udruženja novinara Srbije. Od 2012. godine, jedna je od alumnista INTAJOUR Academy, Akademije za novinarstvo u digitalnom svetu, gde se specijalizovala za veb novinarstvo i multimediju. Ovaj program prošla je kao jedna od ukupno 36 stipendista Bertelsman fondacije iz čitavog sveta. Sarađivala je i sa medijima kao što su Balkanska istraživačka mreža (BIRN), Elle, VICE, hrvatski Forum Tjedni Magazin i 24sata.hr, Danas i dr. Kao novinar-istraživač ili ko-autor radila je na više dokumentarnih filmova u produkciji Vreme Filma i Medija Centra Beograd.

Dejan Turk
Posle završetka studija na Bečkom univerzitetu za ekonomiju i poslovnu administraciju, studije marketinga i finansija, 1995. Dejan Turk se zaposlio u McDonald’s Slovenija gde je započeo karijeru kao menadžer restorana, a završio kao izvršni direktor lanca restorana u Sloveniji i Hrvatskoj. U Telekom Austrija Grupu došao je u avgustu 2004, kada je postao rukovodilac marketinga i prodaje u Si.mobilu u Sloveniji. U avgustu 2006. imenovan je za člana Upravnog odbora odgovornog za tržišno poslovanje, a od marta 2007. do februara 2014. obavljao je posao predsednika Upravnog odbora Si.mobila. Na poziciji direktora/CEO/CMO Vip mobile je od 1. marta 2014. godine. U maju 2014. godine izabran je i za člana Nadzornog odbora kompanije A1 Telekom Austrija AG, članice Telekom Austrija Grupe. Dejan Turk je dobitnik mnogih uglednih priznanja za šestogodišnje uspešno rukovođenje Si.mobilom (Excel 2009, Menadžer godine 2009, Priznanje za najveća postignuća u poslovanju i ekonomiji Slovenije za 2013.). Takođe je i predsednik Slovenačke asocijacije menadžera i predsednik UO UNICEF fondacije u Sloveniji.

Predrag Ćulibrk
Predrag Ćulibrk rođen je 1968. godine, a diplomirao je na odseku za telekomunikacije Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu 1994. godine. Profesionalnu karijeru započinje u Direkciji za razvoj i investicije Telekoma Srbija, tadašnjem javnom preduzeću PTT Srbija. Bio je odgovoran za poslove izgradnje i razvoja transportne mreže, telekomunikacionih servisa i planiranja saobraćaja. U kompaniji Telekom Srbija, od početka 2005. godine, Predrag Ćulibrk obavljao je funkciju direktora Sektora za strateško planiranje, a iste godine postavljen je i za direktora Direkcije za strategiju i razvoj. Bio je odgovoran za sprovođenje brojnih novina iz oblasti telekomunikacija i velikog broja projekata iz različitih segmenata poslovanja Telekoma Srbija. Za generalnog direktora kompanije m:tel BiH, odnosno Telekoma Srpske, postavljen je 2007. godine. Za pet godina poslovanja na tržištu Bosne i Hercegovine kompanija m:tel BiH postala je jedna od vodećih telekomunikacionih kompanija u regionu. U tom periodu kompanija je proširila svoje poslovanje na područje cele BiH, doživela organizacionu i kadrovsku transformaciju i u potpunosti postala tržišno orijentisana. To je rezultiralo tržišnom pozicijom broj jedan u BiH u mobilnim komunikacijama, razvojem na području širokopojasnog pristupa internetu i pružanja multimedijalnih usluga. U septembru 2012. godine imenovan je za generalnog direktora Telekom Srbija a.d. i tu funkciju obavlja i danas. U poslednje tri godine Telekom Srbija je uspeo da unapredi i učvrsti svoju lidersku poziciju u skoro svim segmentima poslovanja.

Goran Karadžić
Već deset godina (od 2004) sam član Saveta Republičke radiodifuzne agencije. Diplomirani sam menadžer medija, a profesionalno iskustvo sam sticao od 1984. godine. Tada sam se nakon godinu dana honorarne saradnje zaposlio u "Glasu omladine" iz čega je kasnije nastao politički magazin "Stav". Radio sam u novosadskom "Dnevniku" i nekim njegovim izdanjima (glodur Europreduzetnika) nakon čega sam pokrenuo nekoliko izdanja u privatnoj kompaniji. Nakon samo dva broja magazina "Status", raspadom SFRJ raspalo se i tržište tako da je "Status" prestao da izlazi. Potom sam 6 godina izdavao "NS nedeljnik", lokalnu novosadsku novinu iz koje sam prešao na mesto direktora novosadske televizije "Apolo". Tokom mandata završio sam Irex-ov kurs menadžmenta u TV stanicama po standardima BBC-a i jedno vreme radio kao trener stanica u Srbiji i okruženju. Nakon izbora u Savet RRA ne radim kao trener TV stanica. Mandat u Savetu RRA mi ističe krajem naredne godine.

Jasmina Stojanov
Direktor Nova PR Jasmina Stojanov - Danas je jedan od vodećih piar eksperta I političkih konsultanata u zemlji. Ratni izvestač I dugogodišnji novinar I urednik najprestižnijih domaćih medija. Od 2004. do 2012. godine bila je lični piar predsedniku Republike Srbije Borisu Tadiću. Od 2013. godine bavi se marketingom, komunikacijama I političkim PR-om.

Vesna Ćeranić
Nakon diplomiranja na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu, na smeru Marketing menadžment, Vesna je završila i master studije iz Odnosa s javnošću. Uz dugogodišnje internacionalno iskustvo u debatovanju i značajan uspeh na takmičenjima u rešavanju poslovnih studija slučaja širom Evrope, Vesnina karijera u komunikacijama je počela brzo da se razvija, te je uskoro postala vrhunski profesionalac u komunikacijama. Njeno agencijsko iskustvo pokriva sve ključne oblasti komunikacijskih usluga, uključujući strateško savetovanje, vođenje kreativnih kampanja, projektni menadžment, upravljanje reputacijom, podršku u kriznim komunikacijama, digitalne komunikacije i dr. Vesna je danas najmlađi Senior Adviser agencije Executive Group i radi na vođenju i razvoju poslovanja agencije, razvoju EG resursa i usluga, sticanju novih klijenata, upotpunjujući EG novim svežim idejama, uz savetodavnu podršku na ključnim mandatima. Vesna je radila sa većinom ključnih klijenata EG-a, poput: Vip mobile, Philip Morris, Carslberg Srbija, IKEA, LG Electronics, Nestle, H&M, i mnogim drugim.

Slobodan Đinović
Slobodan Đinović je osnivač, akcionar, član Upravnog odbora i generalni direktor kompanije Orion telekom. Orion telekom, kao kompanija, nastala je investiranjem u telekomunikacije, a delom finansirana od strane investicionog konzorcijuma na čelu sa Evropskom bankom za obnovu i razvoj. Cilj nastanka Oriona je olakšana konsolidacija i liberalizacija tržišta telekomunikacija, ne samo u Srbiji, već i u regionu zapadnog Balkana. Gospodin Đinović postaje pionir u implementaciji savremenih bežičnih Internet tehnologija u Srbiji, osnovanjem kompanije Mediaworks 2000. godine. Ubrzo, kompanija postaje vodeći alternativni Internet provajder, pa tako, Mediaworks gradi i prvu WiMax mrežu i pokreće projekat masovnog povezivanja domaćih kompanija na svetsku mrežu. 2010. godine, MediaWorks preuzima provajdere SezamPro i Neobee.net, i time postavlja temelje današnje kompanije Orion telekom – kao, drugog nacionalnog fiksnog operatera i vodećeg alternativnog Telekomunikacionog operatora u Srbiji. Pre nego što je postao preduzetnik, gospodin Đinović je bio jedan od studentskih vođa pokreta otpora poznat kao „Otpor“, koji je inicirao proteste kreirajući nezavistan politički pokret odgovoran za rušenje režima Slobodan Miloševića, ali je isto tako odgovoran i za demokratizaciju srpske političke scene. Gospodin Đinović je koautor dve knjige: "Nenasilna borba , 50 ključnih tačaka" i " Nenasilna borba - Nastavni plan i program za SNVC " objavljenih 2006 i 2007 u Srbiji i SAD. Vanredni je predavač u okviru “strategija i metoda nenasilnih društvenih promena " na Fakultetu političkih nauka u Beogradu, ali i predavač i gostujući profesor Harvard University – Boston, NYU – New York, kao i na koledžima Kolorado, Grinnell i Fletcher na Univerzitetu Tufts u SAD. Često je angažovan i kao konsultant na različitim projektima Svetske banke, Ministarstva zdravlja, Ministarstva pravde i Narodne skupštine Republike Srbije . Tokom svoje profesionalne karijere, skoro redovno učestvuje u aktivnostima i promociji ljudskih prava. Gospodin Đinović je diplomirani inženjer Mašinskog fakulteta Beogradskog univerziteta iz oblasti brodogradnje, poseduje i „MA Law and Diplomacy - Fletcher School of Law (Tufts University, Boston)“. Gospodin Đinović je rođen u Zagrebu 1975. oženjen je, ima ćerku i živi u Beogradu.

Ivan Lovreček
Ivan Lovreček, rođen 1976. godine, započeo je svoju medijsku karijeru 1996. kao radijski novinar. Pridružio se RTL-u Hrvatska u ožujku 2004. godine kao reporter izvještavajući o najbitnijim domaćim i međunarodnim događajima. U lipnju 2005. godine promoviran je u dnevnog urednika, a 2000. postaje glavni urednik RTL-a Hrvatska. Dvije godine kasnije, u rujnu 2009. godine postaje član Uprave. U srpnju 2014.godine imenovan je zamjenikom predsjednika Uprave RTL-a Hrvatska. Od 2000. do 2004. godine, prije karijere na RTL-u Hrvatska, Ivan Lovreček je radio kao producent i voditelj informativnog programa World Service BBC-ja u Londonu i Zagrebu.

Žarko Ptiček
Žarko Ptiček je rođen u Beogradu 1977. godine. Završio Pravni fakultet Univerziteta Union Od 2000. godine radi u advokatskoj kancelariji Ptiček, kada počinje da se bavi IT pravom, pružajući pravnu podršku IT firmama u Srbiji. Kao stručni konsultant angažovan je na izmenama zakona iz oblasti e-trgovine i deviznog poslovanja.

Anamarija Horaček
Anamarija Horaček poseduje preko dvadeset godina međunarodnog iskustva na polju medija i komunikacija. Radila je kao direktor u sektoru komunikacija i advertajzinga, i svojim menadžerskim i liderskim sposobnostima istakla se kao proaktivni mentor i lider u različitim timovima profesionalaca. Koliko ste uspešni na polju marketinga? Da li su vaše investicije isplative? Koliko ključnih tačaka u odnosu sa klijentima ste ispunili? Ukoliko vas muče odgovori na ova pitanja, Anamarija je prava osoba za vas. Zbog čega? Zato što Anamarija poseduje direktno iskustvo u planiranju komunikacija, brending strategiji, marketing kampanjama i upravljanju brendom, kroz sve ključne tačke. Radila je sa oglašivačima pomažući im da razviju kreativne i isplative marketinške i medijske strategije, u zemlji i inostranstvu. Radeći sa brojnim brendovima (“Procter & Gamble”, “Coca – Cola”, “L' Oreal”, “Gillette”, “Opel”, “Casio”, “Nestle”) na različitim tržištima, stekla je dragoceni uvid kako unaprediti biznis kroz “pametnu” marketinšku strategiju, bez obzira na budžet ili veličinu tršišta na kom brendovi učestvuju. Od mlade maturantkinje zainteresovane za sektor marketinga / medija, do direktorske pozicije u uglednim medijskim kompanijama (“Unex Media”, “Publicis Group”, “McCann Erickson”, BBDO Zagreb...), Anamarija uvek sa sobom nosi ogromnu želju da klijentima pruži vrhunski kvalitet i inspiraciju. Kako se ekonomija marketinga transformiše, mnoge konzervativne strategije i strukture se polako povlače. Da biste postigli sjajne rezultate, bitno je da sagledate ideju kroz kreativnu, digitalnu, društvenu, poslovnu i dizajnersku perspektivu, srećom po vas, Anamarija je na samom početku karijere to shvatila. Dokazala se kao inovator okrenut rezultatima, koji ima sposobnost da kreira strategiju i kulturu kompanije, kako bi ona rasla i poslovala u kompleksnom poslovnom okruženju. Čitavog svog života, Anamarija sa entuzijazmom gleda na advertajzing, i uživa u kombinovanju radoznalosti, kreativnosti i informacija, koje će zadovoljiti potrebe klijenata.

Milan Vujović
Počev od 8. januara 2014. godine, Milan Vujović se u kompaniji “Samsung Electronics Adriatic” nalazi na čelu marketinškog sektora. Milan ovoj poziciji, prepunoj izazova, donosi bogatstvo znanja i iskustva. Iza njega je dvanaest godina iskustva na sve odgovornijim pozicijama u oblasti marketinga, u nekoliko kompanija, kao što su “British American Tobacco”, “Carlsberg Serbia”, “Danube Foods Group” i “Grey Worldwide Marketing Agency”. U skorijoj prošlosti, Milan je bio direktor marketinga za Balkan u kompaniji “Knjaz Miloš”. U njegovom iskustvu značajnu ulogu igra i bačelor diploma iz oblasti poslovnog menadžmenta.

Deepak Maheshwari
Deepak Maheshwari heads the Digitial Enterprise & IoT business for Tech Mahindra in Europe. He has 15+ years experience in Information Technology and has led big outsourcing business in a global environment. He has strong experience in managing multi discipline IT programs in Telecom and Enterprise where he is working closely with industry to create digital transformation roadmap and niche vertical solutions. Deepak has done his Engineering from Delhi University and is based in London.

Željko Subašić
Vlasnik LBS TEAM agencije, konsultant i predavač u oblasti digitalne komunikacije, posebno za analizu sadržaja na društvenim mrežama i kriznim komunikacijama na webu. Osnivač www.tvitni.me servisa, bloger i poeta. Dugogodišnje iskustvo u radu sa mnogim svetski poznatim kompanijama, svrstavaju ga u pionire digitalne komunikacije u regionu.

Igor Onič
Igor Onič osnivač distributerskih kuća Cinefest i Filmstar.