16. OKTOBAR 2017. / Hotel Adria / Budva

 

Odbrojavamo do početka:

 

PROGRAM

 

 

11.00
Pozdravni govori i zvanično otvaranje manifestacije

 

 

11.30 – 12.30/45
HEDONIZAM NA OBALI MORA
Panel diskusija na temu ponuda vodećeg turističkog centra Crne Gore sa akcentom na gastronomskoj ponudi. Stalno prisutni motiv paštrovske kužine koja, iznenađujuće, i nije toliko bogata ribom i morskim plodovima.

Učesnici:
šefovi budvanskih i okolnih restorana, predstavnik TOB, poznata ličnost iz Beograda koja rado dolazi u Budvu.

 

12.45h - 13.15h Pauza za kafu

 

13.15h - 14.30h - Obilazak štandova,degustacija specijaliteta, slikanje sa poznatima.



14.30 – 15.30
VIP GASTRO KVIZ
Poznate ličnosti iz Beograda putem 'blind testa' degustiraju specijalitete koje su imali prilike da probaju ranije tog dana i pogađaju koja je hrana u pitanju. Pomažu im u posluživanju hrane poznate ličnosti iz Budve/Crne Gore.


15.30h - 16.30h - Pauza za ručak 

 

 

16.30 – 17.30
VINSKA RAPSODIJA
Priča o vinu uz degustaciju i prijatne zvuke gitare.

Učesnici: Predstavnici vinarija, somelijeri i jedna poznata ličnost iz Beograda (ljubitelj i poznavalac vina)