16. OKTOBAR 2017. / Hotel Adria / Budva

 

Odbrojavamo do početka:

 

PROGRAM

 

 

11.00
Pozdravni govori i zvanično otvaranje manifestacije

 

11.00 – 14.00 Obilaženje svih promo stolova i pultova, degustacija hrane i pića, kupovina suvenira i rukotvorina.

 

14.00 – 15.00
HEDONIZAM NA OBALI MORA
Panel diskusija na temu ponuda vodećeg turističkog centra Crne Gore sa akcentom na gastronomskoj ponudi. Stalno prisutni motiv paštrovske kužine koja, iznenađujuće, i nije toliko bogata ribom i morskim plodovima.

Učesnici:
šefovi budvanskih i okolnih restorana, predstavnik TOB, poznata ličnost iz Beograda koja rado dolazi u Budvu.

 

15.00 – 16.00 / Pauza za ručak

 

16.00 – 17.00
VIP GASTRO KVIZ
Poznate ličnosti iz Beograda putem 'blind testa' degustiraju specijalitete koje su imali prilike da probaju ranije tog dana i pogađaju koja je hrana u pitanju. Pomažu im u posluživanju hrane poznate ličnosti iz Budve/Crne Gore.

 

17.00 – 18.00
Obilaženje štandova, degustacija specijaliteta, slikanje sa poznatima.

 

18.00 – 19.00
VINSKA RAPSODIJA
Priča o vinu uz degustaciju i prijatne zvuke gitare.

Učesnici: Predstavnici vinarija, somelijeri i jedna poznata ličnost iz Beograda (ljubitelj i poznavalac vina)

Galerija

Clipping