16. OKTOBAR 2017. / Hotel Adria / Budva
Odbrojavamo do početka:
11.00
Pozdravni govori i zvanično otvaranje manifestacije
11.00 – 14.00 Obilaženje svih promo stolova i pultova, degustacija hrane i pića, kupovina suvenira i rukotvorina.
14.00 – 15.00
HEDONIZAM NA OBALI MORA
Panel diskusija na temu ponuda vodećeg turističkog centra Crne Gore sa akcentom na gastronomskoj ponudi. Stalno prisutni motiv paštrovske kužine koja, iznenađujuće, i nije toliko bogata ribom i morskim plodovima.
Učesnici: šefovi budvanskih i okolnih restorana, predstavnik TOB, poznata ličnost iz Beograda koja rado dolazi u Budvu.
15.00 – 16.00 / Pauza za ručak
16.00 – 17.00
VIP GASTRO KVIZ
Poznate ličnosti iz Beograda putem 'blind testa' degustiraju specijalitete koje su imali prilike da probaju ranije tog dana i pogađaju koja je hrana u pitanju. Pomažu im u posluživanju hrane poznate ličnosti iz Budve/Crne Gore.
17.00 – 18.00
Obilaženje štandova, degustacija specijaliteta, slikanje sa poznatima.
18.00 – 19.00
VINSKA RAPSODIJA
Priča o vinu uz degustaciju i prijatne zvuke gitare.
Učesnici: Predstavnici vinarija, somelijeri i jedna poznata ličnost iz Beograda (ljubitelj i poznavalac vina)