16. OKTOBAR 2017. / Hotel Adria / Budva

 

Odbrojavamo do početka:

 

PROGRAM

 

 

11.00
Pozdravni govori i zvanično otvaranje manifestacije
Mladen Franović, V.D. direktora TO Budve

Dragan Krapović, Predsednik opštine Budva
Ivana Tomić, Color Media Communications-FoodTalk
Nenad Gladić, Gastronomad

 

 

11.30 – 12.45
HEDONIZAM NA OBALI MORA
Panel diskusija na temu ponuda vodećeg turističkog centra Crne Gore sa akcentom na gastronomskoj ponudi. Stalno prisutni motiv paštrovske kužine koja, iznenađujuće, i nije toliko bogata ribom i morskim plodovima.

Učesnici:

Branka Čvorović
Branko Diki Kažanegra
Nenad Gladić, Gastronomad
Savo Pavlović, slikar, hedonista



12.45h - 13.45h Pauza za kafu, obilazak štandova,degustacija specijaliteta, slikanje sa poznatima.

13.45 - 14.00
Dečija predstava Paštrovska svadba

 



14.00 – 15.00
VIP GASTRO KVIZ
Poznate ličnosti iz Beograda i Crne Gore putem ‘blind testa’ degustiraju specijalitete koje su imali  prilike da probaju ranije i pogađaju koja je hrana u pitanju.

Moderator: Suzana Mančić
Učesnici:
Igor Lazić
Žarko Jokanović
Milica Milša
Sloba Stefanović



15.00 - 15.15 / Coffee break

15.15 – 16.15

VINSKA RAPSODIJA
Priča o vinu uz degustaciju i prijatne zvuke gitare.

Moderator: Sloba Stefanović, glumac
Učesnici: Predstavnici vinarija, somelijeri i jedna poznata ličnost iz Beograda (ljubitelj vina)
Žarko Jokanović, ljubitelj vina
Vlado Nikaljević, Vinogradi Nikaljević
Nenad Vujošević, vinarija Krgović


16.15
Zatvaranje manifestacije

 

16.15 - 17.30 Lunch break

Voditelj programa: Suzana Mančić