Vaš browser nije u mogućnosti da pokrene ovaj Flash script.

Zahtevi:
- JavaScript mora biti omogućen u vašem browseru
- Morate imati instaliranu Flash podršku
19. jul 2013.

Knjiga

preporučuje

Jovana Alagić
računovođa

Leto ljubavi

Kejti Ford

Šan Bišop je ostavila uzavreli grad za sobom i započela nov život na selu. Sa svojim sinčićem, baštom kao s razglednice i poslom koji polako cveta, srećna je i veoma zauzeta. Ona ne traži – ponavljamo, ne traži – ljubav. A onda, jedne divne letnje večeri, pojavljuje se Gas Beresford. Povremeno istraživač, uvek srcelomac, Gas je neverovatno uzbudljiv, divno glamurozan i – kako Šan uverava sebe – potpuno pogrešan izbor za samostalnu i obazrivu ženu kao što je ona. Ali Šan i Gas se znaju od ranije... I uprkos njenim namerama, neće proći mnogo pre nego što se iznova zaljubi u njega..

Film

preporučuje

Milana Kondić
web urednica

Mlađi referenti

KOMEDIJA

Nakon saradnje u filmu "Vanzemaljci u komšiluku", Oven Vilson i Vins Von ponovo su udružili snage u komediji "Mlađi referenti". Reč je o dvojici "momaka" koji su u četrdesetim godinama izgubili posao, te se prijavljuju za volontiranje u Googleu, jer shvataju da se danas sve odvija onlajn. Iako nemaju pojma o modernim tehnologijama, entuzijastično se takmiče s ljudima koji su upola mlađi od njih, pritom se blamirajući bez premišljanja. Ono što je mene privuklo da pogledam ovaj film je činjenica da je deo filma zaista snimljen u prostorijama Googlea, te i mi "obični smrtnici" imamo priliku da vidimo kako izgleda unutrašnjost najpoželjnije kompanije na svetu. U svakom slučaju, odlična razonoda za letnje dane!

 

Grad

preporučuje

Ivana Stanišić
web urednica

Valjdemosa

Ostrvo Majorka moje je omiljeno mesto na planeti, kome se uvek rado vraćam. Priroda, savršeno more, kao i njeni živopisni, raznovrsni gradići "kupili" su me još pri prvom susretu i između nas rodila se ljubav na prvi pogled, a za ceo život. Gradić Valjdemosa jedan je od najlepših i najromantičnijih u kojima sam ikada boravila. Nalazi se na zapadu najvećeg balearskog ostrva i poznat je po Kraljevskom kartuzijanskom manastiru, sagrađenom početkom 14. veka, u kome su zimu 1838-1839. proveli ljubavnici - kompozitor Frederik Šopen i književnica Žorž Sand, a gde se još uvek čuva i Šopenov klavir. Žorž Sand svojevremeno je za Majorku i Valjdemosu napisala: “Uprkos tim varvarima koji me okružuju, ovo je najlepše mesto na svetu”. Pre nekoliko godina, u ovom gradiću supružnici Majkl Daglas i Ketrin Zita Džouns otvorili su kulturni centar po imenu Costa Nord, koji je postao omiljeno mesto za predah posetilaca Valjdemose.

YouTube preporuka za slušanje

Sing it BacK

MOLOKO

Arhiva