Vaš browser nije u mogućnosti da pokrene ovaj Flash script.

Zahtevi:
- JavaScript mora biti omogućen u vašem browseru
- Morate imati instaliranu Flash podršku

press info

22. oktobar 2014.

Nova izdanja Color Press Grupe: “Hrana kao lek” i “Bakini kolači”


Color Press Grupa od oktobra meseca bogatija je za dva nova magazina: "Hrana kao lek" i "Bakini slatkiši".

bakini slatkisi

Bakini slatkiši

U želji da se domaći, tradicionalni recepti za posalstice sačuvaju od zaborava, na veliko zadovoljstvo sladokusaca, redakcija Bakine kujne osmislila je novo kulinarsko izdanje - Bakini slatkiši. Pored mnoštva poslastičarskih saveta i trikova, u ovom magazinu pronaći ćete proverene recepte za sitne i kremaste kolače, slatka testa, torte i druge delikatese, s detaljnim objašnjenjima o načinu pripreme, koja su praćena brojnim fotografijama.

Naučite da pravite savršene baklave, neodoljivi orijentalni slatkiš sa orasima ili višnjama. Obradujte svoje najbliže krempitama, štrudlama, žerbo kockama, ludlabom i finim kuglofom, a za porodična slavlja pripremite Vasinu ili Katarininu tortu s bademima i čokoladom. Za dane posta isprobajte proverene recepte za medeno srce, vanilin kiflice, voćnu ili rum tortu.

Više ne morate zapitkivati i zapisivati, u Bakinim slatkišima pronaći ćete najbolje starinske recepte za ukusne poslastice.

Novi magazin CPG „Bakini slatkiši“ pronaći ćete na kioscima od 15. oktobra po ceni od 30 dinara , a izlazi dvomesečno.

01.indd

Color Press Grupa u oktobru je pokrenula magazin „Nova hrana kao lek“ koji će se od narednog broja štampati na više strana i po nižoj ceni. U časopisu se mogu pronaći dragocene informacije kako da se ishranom reše razni zdravstveni problemi uz savete lekara, nutricionista i svetski poznatih eksperata koji dokazuju da hrana zaista može biti lek.

U prvom broju čitaoci će pronaći savete kako da se izbore sa čirom na želucu i dvanaestopalačnom crevu i u kojoj meri hrana utiče na ovaj problem. Tu su i preporuke za prevenciju opstipacije i bolesti prostate, kao i jelovnik namenjen obolelima od celijakije. Sezona gripa i prehlade je u toku, a umesto medikamenata iskoristite neki od 9 najboljih prirodnih antibiotika. Otkrivamo i zašto su integralne žitarice izvor vitalnosti, a osobe koje imaju krvnu grupu A mogu pronaći korisne informacije o namirnicama koje im odgovaraju, a šta moraju da izbegavaju. Takođe, stručnajci savetuju kako da se spreče maligna oboljenja i ukazuju na to koliko je zaista opasna povećana kiselost organizma.

Novo izdanje magazina „Nova hrana kao lek“ možete pronaći u prodaji svakog 10. u mesecu.

Sve novosti >>