Vaš browser nije u mogućnosti da pokrene ovaj Flash script.

Zahtevi:
- JavaScript mora biti omogućen u vašem browseru
- Morate imati instaliranu Flash podršku

press info

08. decembar 2014.

Magični šoping dan u organizaciji magazina "Svet" i SC Stadion

U organizaciji magazina "Svet" i SC Stadion održan je šoping dan, u sklopu kojeg je, na oduševljenje posetilaca, nastupila pop pevačica Nataša Bekvalac. Stadion SC pretvoren je u magičnu zimsku bajku inspirisanu svetom Volta Diznija i nastupajućim praznicima.

Pored kupovine po najnižim cenama, tokom "Svetove" magične zime posetioci SC Stadion uživali su u specijalno osmišljenom programu.

Magični dan započet je fotografisanjem u popularnoj foto-kabini uz interesantne rekvizite, a najmlađi posetioci centra uživali su u druženju s Diznijevim junacima, kao i u Dizni face painting-u.

Lajf kouč Nataša Vukoje ohrabrila je posetioce da ispisivanjem motivacionih kartica požele sebi ajlepše praznične želje.

Izdavačka kuća "Vulkan" promovisala je u svojoj knjižari novo izdanje "Ona zna", spisateljice Žane Poliakov. Žana je potpisivala svoju knjigu, fotografisala se i družila s fanovima.

Mlade glumice Tamara Dragičević i Iskra Brajović pozirale su za editorijal časopisa "Lepota i dravlje" (make up by Aleksandra Orlandić i Sandra Bendić, hair by Dramatics, styling Tijana Jovanović) u garderobi NewYorker, Biliczki, Koton, uz Sportinin nakit i u obući Shoe Star.

Mališani su najviše uživali u nastupu svojih vršnjaka iz hora Vrapčići.

Usledio je perfomans neverovatnog mađioničara, u sklopu kojeg su brojni mališani nagrađeni novogodišnjim paketićima iz Dexy Co.

Posle dečjeg muzičkog programa nastupila je pop zvezda Nataša Bekvalac, s kojom su posetioci SC Stadion otpevali sve pesme, a nakon održanog mini-koncerta, pevačica se posvetila druženju i fotografisanju sa svojim fanovima.

_MG_2461

_MG_2502

_MG_2501

_MG_2519

_MG_2232(1)

_MG_2239

_MG_2302

_MG_2347

stadion07

_MG_2550

stadion02

stadion05

stadion08

stadion09

stadion12

STADION13

stadion14

stadion15

stadion18

_MG_2067

_MG_2128

_MG_2187

natasa-bekvalac01

 

 

Sve novosti >>