Vaš browser nije u mogućnosti da pokrene ovaj Flash script.

Zahtevi:
- JavaScript mora biti omogućen u vašem browseru
- Morate imati instaliranu Flash podršku

press info

12. decembar 2014.

Hello! ličnosti godine 2014. - najhumaniji pojedinci i organizacije

U organizaciji magazina "Hello!" i kompanije Color Press Group održana je četvrta po redu dodela  priznanja Hello New Year's Gala Party.

Tom prilikom u  hotelu "Crowne Plaza" dodeljene su Hello! nagrade za 2014. godinu, a prestižna priznanja dobila su 24 pojedinca i institucije koji su se, prema mišljenju čitalaca i redakcije magazina "Hello!!, najviše istakli humanitarnim radom u u 2014. godini. Ceremonija je počela čitanjem pisma koje je stiglo od Havijera Hunka, prvog čoveka kompanije "Ola!" iz Madrida, po čijoj licenci se izdaje i srpski "Hello!". Nakon toga prisutnima se obratila glavna urednica magazina Nadežda Jokić ističući da je ovogodišnja dodela nagrada u znaku humanosti što je svima posebno drago jer magazin pripada Color Press Grupi koja je poznata po dugogodišnjoj organizaciji raznovrsnih dobrotvornih akcija. Tradicionalno, kroz svečanu ceremoniju dodele priznanja i bogat muzički program prisutne je vodio poznat bračni par Nina i Branislav Lečić, a ovogodišnjim laueratima statuu koju je dizajnirao Karim Rašid dodelile su poznate ličnosti koje su svojim prisustvom uveličale dodelu.

Institucije koje su se našle među ovogodišnjim laueratima su : Danube Foods GroupAvonTelenor i Telenor Fondacija,Beogradski MaratonLagunaHumanitarna Fondacija Novi BeogradNVO "Dajte nam krila"Protivteroristička jedinica MUP-a Republike SrbijeBelhospiceFondacija Ane i Vlade Divac, NURDORRukometni klub Vojvodina, Coca Cola Sistem SrbijaMeđunarodni klub ženaDom omladine grada Beograda,  Udruženje za zaštitu životinja SPANS i Prihvatilište za pse "Draževac".

Pojedinci koji su se istakli svojim humanitarnim radom i poneli laskavu titulu lauerata su : Filip Vukša za samoinicijativno renoviranje  dva autobuska stajališta u Beogradu, Jelena Bin Drai za pomaganje humanitarnih projekata u Kambodži, Ljiljana Stanojević za doprinos u lečenju dece od autizma, Jovan Milić za doprinos u humanitarnim i kulturnim akcijama u gradu Nišu, Danica Šmic za preko 30 godina volontiranja u Crvenom Krstu, Nina Žižić za organizovanje humanitarnih akcija u crnoj Gori i Dragana Rodić Anđelković za aktivan rad u ostvarivanju prava osetljivih kategorija.

Poznate ličnosti koje su im  dodelile nagrade su Mirka VasiljevićGoca Tržan,  Snežana DakićVesna Da Vinča, Ivana Maksimović, Aleksandar FilipovićMarija KilibardaTijana DapčevićDejan LutkićDuška Jovanić, Vesna Dedić, Irina Radović, Neda Ukraden, Leontina Vukomanović,  Verica Rakočević, Žarko Jokanović, Bilja Krstić, Vlada Mandić, Maja Nikolić Japundža, Emina Jahović Sandal, Minja Miletić, Nataša Bekvalac, Lazar Šećerović, Svetlana Seka Aleksić, Pored nabrojanij na Hello New Year's Gala Partiy su se zabavljali  Rdoš Bajić, Jelena Bačić Alimpić, Aleksanadar Šapić, Anabela Atijas, Igor Todorović, bračni par Karađorđević, princ Aleksandar i princeza Katarina, Sanja Marinković, Frano Lasić, Boško Jakovljević, Tmara Paunović, Mima Karadžić, Bilja Krstić, Suzana Mančić, Ana Nikolić, Srna Lango, Ana Bebić, Danijela Pantić, Milan i Katarina Gromilić, Veselin Jevrosimović, Ognjen Rdivojević, Jovana i Željko Joksimović i mnogi drugi.

Program je uveličala njeno kraljevsko visočanstvo princeza Jelisaveta Karađorđević koja se obratila prisutnima, a u sklopu muzičkog  programa je pored benda Nemanje Nikolića nastupio je hor The International Belgrade Singers, Maja Odžaklijevska Amira Medunjanin kao zvezda večeri.

Gosti su uživali u slatkišima Tintolino FamilyMoet šampanjcu, Campari i Aperol koktelima i predivnoj dekoraciji agencije "Svadbena zvona". U sklopu postavljenog set up-a koji je cvećem dekorisao Flower Company poznati fotografMiloš Nadaždin fotografisao je sve prošlogodišnje lauerate kao i naslovnicu specijalnog izdanja Hello! časopisa na kojoj će se naći Jelena Bin Drai, Nataša Bekvalac i Emina Jahović.

 

Media Clipping

 

Video

Specijalna emisija

Hello! New Years Gala Party: Intervjui sa ovogodišnjim laureatima