Vaš browser nije u mogućnosti da pokrene ovaj Flash script.

Zahtevi:
- JavaScript mora biti omogućen u vašem browseru
- Morate imati instaliranu Flash podršku

press info

23. decembar 2014.

Suzana Mančić, Bora Otić i Nataša Ilić doneli radost u Dom za stare "Liman"!

IMG_0805

Novogodišnji i božićni praznici su poznati kao period davanja, kada smo najviše inspirisani da nekoga usrećimo.

Da li pažnjom, poklonom, posvećenošću, ili običnom večerom, ali svi volimo kada neko o nama brine i kada nas se seti.

Postoje osobe koje iza sebe imaju razne životne priče, lepe i manje lepe, i koje se raduju samo ukoliko im uputite osmeh i toplu reč. Oni su korisnici Gerontološkog centra "Novi Sad", a povodom predstojećih praznika najveća medijska kuća na Balkanu, "Color Press", seti ih se rado i obiđe ih, kako bi im poželeli dug život!

shot0004

Skromnom, ali od srca satkanom programu, u već okićenoj sali ovog centra, stara lica je pozdravila Suzana Mančić, poklonivši njihovoj biblioteci dve svoje knjige- "Neukrotivo srce" i "Kao da sam sanjala", pričajući dugo o svojim ljubavima, neukrotivoj prirodi, ćerkama, putovanjima, bivšem suprugu i pokojnoj majci.

shot0012

A gde je Suzana, tu je i pesma! Ovo lepo TV lice zapevalo je "Ciganka sam mala" i mnoge druge, i tako još jednom potvrdila da pored mnogih talenata, poseduje i raskošan glas.

Sa korisnicima Gerontološkog centra družila se i Nataša Ilić, šarmantno lice RTV-a, koja im je poželela da se mnogo smeju, da se raduju svakom danu, da misle samo na lepe i pozitivne stvari, i da uvek gledaju ispred sebe!

shot0070

Njen kolega, Bora Otić, poznat po kratkim životnim pričama, i svojoj autorskoj emisiji, zabavljao je ove vremešne ljude, čija se sreća i radost nisu mogli sakriti!

shot0035

Nakon fotografisanja sa Suzanom Mančić, koja je žurila na promociju u prestonicu, prisutnima se obratio i Robert Čoban, direktor "Color Press Group", koji svake godine odvoji vreme da dođe u posetu i pokaže kako ne smemo zaboraviti biti prvenstveno ljudi!

"Ako nešto radiš, radi to otvorenog srca", poručio je.

shot0064

Kao i svake godine u ovo doba, Žikica Milošević, novinar, putopisac, muzičar, rado je pričao o devojkama koje ga nerviraju, nazivajući ih "statičnim udavačama", o putovanjima u Šri Lanku, sa kog se nedavno vratio i o japanskoj pop muzici, što je prisutnim bakama i dekama i te kako godilo da čuju!

shot0078

Pored gostiju, pridružile su se i "domaćice" - učesnice humanitarne organizacije, u okviru kulinarskih izdanja Color Press-a, donevši pregršt kiflica, medenjaka, kolača, kako bi se korisnici gerontološkog centra poslužili za večerom. One su humane punih 12 godina, koliko akcija u kojoj učestvuju traje, tako da nije čudilo što su se odazvale pozivu da naprave nešto i za ovu priliku.

shot0045

Nakon druženja i obilaska Doma "Liman", u okviru centra "Novi Sad", svi su se vratili svojim obavezama.

Neko je požurio kući, neko na snimanje emisije, neko na promociju knjige, neko na pisanje ovog teksta, a samo su sede vlasi i po koja bora ostale u istoj toj sali, na svojoj redovnoj večeri, ali sa saznanjem da još ima ljudi koji misle na njih!

shot0003

shot0018

shot0041

Autor: Nikea Vučetić, Life Content
Foto: Mirko Todorović, Life Content