Vaš browser nije u mogućnosti da pokrene ovaj Flash script.

Zahtevi:
- JavaScript mora biti omogućen u vašem browseru
- Morate imati instaliranu Flash podršku

press info

29. decembar 2014.

Karaoke-party za kraj godine

Kraj godine u Color Press Grupi tradicionalno je pun različitih dešavanja, gotovo svakodnevno se održavaju proslave, prijemi, kongresi, zabave za zaposlene...

Nakon "Puzijade", shopping manifestacija u tržnim centrima IMMO i Stadion, "Hello Awards 2014" u Crowne Plaza Hotelu, konferencije "The Economist: Svet u 2015" u hotelu Metropol Palace, večere za zaposlene koji rade 10, 15 ili 20 godina u kompaniji, Art & Wine Party-a u Galeriji Matice srpske, posete Domu za stare Liman i Prihvatilištu za beskućnike u Futogu - zaposleni su se oprostili od 2014. godine tradicionalnom karaoke-žurkom.

U žiriju za Karaoke-party ove godine bili su Jelena Bačić-Alimpić, tv-voditeljka i književnica koja od ove godine ponovo radi u Color Press Grupi, Nenad Pagonis, svetski šampion u kik-boksu, Aleksandar Filipovć, tv-autor i Vladimir Cvetković, maneken.

U takmičenju učestvovali su zaposleni u Color Press Grupi, njihove buduće kolege iz Škole za novinare i urednike CPG kao i gosti poput glumice Maje Brukner i pevača Petar Živković.