Vaš browser nije u mogućnosti da pokrene ovaj Flash script.

Zahtevi:
- JavaScript mora biti omogućen u vašem browseru
- Morate imati instaliranu Flash podršku

press info

6. jun 2012.

Regionalna konferencija "Print stvara sadržaj" u Zagrebu

 

Na regionalnoj konferenciji u organizaciji ABC Hrvatske pod nazivom "Print stvara sadržaj" koja je ove nedelje održana u zagrebačkom hotelu "Regent Esplanade", učestvovalo je nekoliko predstavnika medija, agencija i oglašivača iz Srbije. Prezentaciju o krizi u štampanim medijima i novim odgovorima na nju održao je Robert Čoban, predsednik "Color Press Grupe".

Marija Matić iz najveće medijske agencije u Srbiji "Direct Media" govorila je o iskušenjima i promenama u medija-planiranju. Ivan Stanković, vlasnik agencije "Communis" vodio je panel izdavača na temu "Šta print nudi" u kojem je pored Roberta Čobana učestvovao i Veselin Simonović, glavni urednik integrisane redakcije "Axel Springer - Ringier" iz Beograda.

Na panelu o tome šta oglašivači danas očekuju od printa, između ostalih učestvovala je i Milica Stefanović, menadžerka za komunikacije u kompaniji "Coca Cola". Konferenciju je pratio veliki broj medija kao i profesionalaca zaposlenih u medijima, medijskim agencijama i velikim kompanijama iz celog regiona.

Sve novosti >>