Vaš browser nije u mogućnosti da pokrene ovaj Flash script.

Zahtevi:
- JavaScript mora biti omogućen u vašem browseru
- Morate imati instaliranu Flash podršku

press info

10. april 2015.

U hotelu Metropol Palace u Beogradu održana, treća po redu, regionalna konferencija ProFemina. Tema konferencije bila je "Šta žene žele?"

Odgovor na ovo pitanje, kroz raznolike teme, dali su nam brojni gosti iz zemlje i regiona. Konferencija je počela pričom o aktuelnoj temi mizoginiji o kojoj su govorile dramaturškinja Biljana Srbljanović, Jadranka Miličević aktivistkinja, suosnivačica fondacije CURE (Sarajevo); Sanja Sarnavka, predsednica organizacije B.a.B.e, dugogodišnja voditeljka programa Žene i mediji, voditeljka Programa ljudskih prava (Zagreb); Dženeta Agović, aktivistkinja (Tutin); Nataša Miljković, TV autorka i voditeljka (Beograd); Gordana Suša, članica Saveta REM (Beograd).

Nakon toga je usledio VIP intervju sa Sanjom Doležal koja je pričala o izazovima roditeljstva. Case study o anti-age kozmetici, jogi i zdravom načinu ishrane privukli su veliki pažnju. O sportu kao preduslovu za zdrav život, telo, kožu i lepotu govorili su Dejan Nikolić Ispred Beogradskog maratona i Nedeljko Rodić ispred Fruškogorskog maratona. O borbi za ravnopravnost žena govorile su Elizabeth Kuroki, supruga ambasadora Japana u Srbiji, Beatris Grozdanić, potpredsednica Internacionalnog kluba žena i Kristin Moro, ambasadorka Francuske u Srbiji.

Osim navedenih, modernih tema današnjice, govornici i publika diskutovali su i o modernoj tehnologiji, hormonima koji su večita ženska tema, budućnosti ženskog roda i kojI su to parametri koji danas čine zgodnu i zadovoljnu ženu. Kao gost iznenađenja publiku je oduševio Branislav Lečić pričajući o tome kako je žena sposobna da pobedi sve muške kriterijume.

U sklopu konferencije svoje slike je izložila slikarka Danica Marinković koja je predstvila svoje viđenje žene kroz kolaže pravljene od isečaka iz magazina.

Ovogodišnja konferencija, u organizaciji časopisa "Lepota i zdravlje", okupila je i mnoge poznate ličnosti: Gorica Nešović, Duška Jovanić, Aida Đedović, Vesna Dedić, Bojan Perić, Danijela Dimitrovska Amidžić, Cile Marinković, Đorđe Kortina, Zorana Jovanović, Jelena Ivanović, Nataša Miljković, Brankica Sebastijanović, Mirjana Bobić Mojsilović, Marko Branković, Tihana Harapin Zeleougin...

Partneri ovogodišnje konferencije su : Voda Jana i Mg Mivela, Frikom, Vichy, Dietpharm, Foundation Dukukino, Bioten, Lavazza, Alegra, Bailys, Samsung, Escapelle, Vulkan knjižare, AllMe i Serbia Fashon Week i Podrum vina Aleksić.

femina12 femina10 femina09 femina08 femina06 femina05 femina04 femina03 femina02 femina01 femina_natasa femina07

Media Clipping