Vaš browser nije u mogućnosti da pokrene ovaj Flash script.

Zahtevi:
- JavaScript mora biti omogućen u vašem browseru
- Morate imati instaliranu Flash podršku

press info

11. jun 2012.

Potpisan ugovor sa OK Srbije: Color Press Grupa uz naše olimpijce do Rio de Žaneira 2016.

 

Olimpijski komitet Srbije i kompanije Color Press Group i Press Publishing grupa potpisali su danas ugovor o partnerstvu kojim se nastavlja saradnja i u novom olimpijskom ciklusu RIO 2016. godine. Ugovore o sponzorstvu, u beogradskom hotelu “Zira”, potpisali su Robert Čoban, predsednik Color Press Grupe i Vuk Vučurević, direktor Press Publishing Grupe.

Predsednik Color Press Grupe Robert Čoban izrazio je zadovoljstvo zbog uspešne saradnje: “Color Press Grupa bila je uz Olimpijski tim Srbije u Pekingu, sada smo uz vas u Londonu, a bićemo zajedno i u Riu. Verujem da su naši sportisti, naš Olimpijski tim, kako onaj iz Pekinga, tako i ovaj što će nas predstavljati u Londonu, zadovoljni svojim predstavljanjem u našim magazinima. Posle godina saradnje sa Olimpijskim komitetom Srbije, rezultati koje smo ostvarili premašili su sva naša očekivanja.Raduje nas nastavak uspešne saradnje sa Olimpijskim komitetom Srbije i u naredne četiri godine.”

Vuk Vučurević se u ime dnevnog lista Press takođe zahvalio na lepoj saradnji, uz očekivanje da će nastavak doprineti uspesima naših sportista.

Magazini Joy, CKM, Lepota i zdravlje, Hello, bili su i biće partneri Olimpijskog komiteta Srbije u promociji svih olimpijskih dometa. Takođe, čitaoci će biti u prilici da i nakon Igara u Londonu čitaju i „Olimpijsku reviju“, u sklopu dodatka dnevnog lista Press.

Predsednik OKS Vlade Divac zahvalio se dugogodišnjim partnerima na odličnoj saradnji: “Kao bivši sportista, znam da tim koji pobeđuje ne treba menjati.Svi znamo koliko je ‘sedma sila’ uticajna, olimpijcima mnogo znači što ih podržavaju ovako ugledni štampani mediji, koji promovišu vrhunski sport, kao i duh olimpizma. Za uspeh je potrebno da budete okruženi ljudima sa kojima delite iste vrednosti i kojima verujete. Idemo zajedno, 112 sportista i naši partneri, do 100-te medalje u Londonu, a onda zajedno i do Ria”.
Tom prilikom predsednik OKS Vlade Divac poklonio je partnerima zastave Olimpijskog komiteta Srbije u znak zahvalnosti za dugogodišnju uspešnu saradnju.

Sve novosti >>