Vaš browser nije u mogućnosti da pokrene ovaj Flash script.

Zahtevi:
- JavaScript mora biti omogućen u vašem browseru
- Morate imati instaliranu Flash podršku

press info

26. maj 2015.

Održan prvi #TeenTalk2015 u Novom Sadu - Nauka je ponovo u modi!

U Kulturnom centru Novog Sada održana je, prva po redu, konferencija posvećena tinejdžerima TeenTalk u organizaciji časopisa BRAVO.

TeenTalk je konferencija koja se već tradicionalno održava u Domu Omladine Beograda, a ove godine po prvi put u Novom Sadu i Nišu.

Glavni urednik časopisa BRAVO, Stevan Gojkov, otvorio je konferenciju rečima :

“Teen Talk je nastao kao ideja u proleće 2013. godine i realizovan je prvi put iste godine u Beogradu. Od početka je gradio svoju reputaciju na aktuelnom, brižljivom i katkad kontroverznom programu. Ove godine otišli smo i korak dalje, tačnije dva. Organizovaćemo konferenciju i predstaviti se mladima iz Niša i Novog Sada, kao i Beograda".


Tema koferencije je bila ujedno i poruka ovogodišnje konferencije koja glasi : Ostvari svoj san! Šta sanjaju mladi u Srbiji i kako dolaze do ostvarenja svojih snova podelilo je sa prisutnima preko dvadeset govornika u toku dva panela i dve studije slučaja.Govorili se o kulturi na društvenim mrežama, robotici, perspektivi mladih naučnika, digitalnim servisima koji mladima olakšavaju svakodnevnicu kao i ko su i kako funkcionišu mlade zvezde novih medija u Srbiji.Na kraju konferencije nastupio je Hor Glee Srbija, koji je neprofitna organizacija koja besplatno okuplja i edukuje mlade pevačke talente.

Partner konferencije je Telenor, a u toku pauze i panela prisutni su se osvežili Coca-Colom.

 

 

Media Clipping