Vaš browser nije u mogućnosti da pokrene ovaj Flash script.

Zahtevi:
- JavaScript mora biti omogućen u vašem browseru
- Morate imati instaliranu Flash podršku

press info

28. septembar 2015.

Predsednica Narodno skupštine, ambasadori, vinari i novinari u vili Obrenovića u Smederevu!

U organizaciji Color Press Group, Narodne skupštine Republike Srbije i SO Smederevo održana je prezentacija lokalnih vinarija i specijaliteta u Vili "Zlatni breg" u Smederevu. Poseta Smederevu je još jedna u nizu akcija kroz koje časopis "Jamie" i Color Press Grupa promovišu raznolikost srpske gastronomije i vinarstva različitih regija u Srbiji.

Diplomate, ambasadori, novinari i vinski znalci degustirali su vina šest lokalnih vinarija; Janko, Jeremić, Dobrava, Vodnjanka, Ilić i Dionis.

Gosti su posebnu pažnju poklonili obilasku prelepog imanja, vinograda i vile koja je bila vlasništvo dinastije Obrenović. Ambasador Crne Gore Branislav Mićunović, ambasador Alžira Abdelhamid Šebšub,NjKV Mihailo Karađorđević i predstavnica Ambasade Norveške Ivana Stambolić uživali su u lokalnim vinima uz razgovor sa novinarima, vinarima i organizatorima skupa, predsednicom Narodne skupštine Republike Srbije Majom Gojković i predsednikom Color Press Group Robertom Čobanom.

Nakon obilaska Vile  "Zlatni breg" Maja Gojković i Robert Čoban obišli su zaposlene i štićenike Ustanove za dnevni boravak mladih sa smetnjama u razvoju "Sunce". Simbolično su im poklonili slatkiše koje su pravile čitateljke magazina "Pošalji recept" kao i brojna kulinarska izdanja Color Press Group. Inače, Maja Gojković je i predsednica Odbora Narodne skupštine za prava deteta i tim povodom je organizovana poseta i upoznavanje sa radom ove ustanove. Štićenici "Sunca" organizovali su tim povodom program i demonstrirali svoja umeća u sklopu pekarske radionice u kojoj su spremali kolače i ukusna peciva.

Media Clipping

kliping 1

kliping 2

kliping 3