Vaš browser nije u mogućnosti da pokrene ovaj Flash script.

Zahtevi:
- JavaScript mora biti omogućen u vašem browseru
- Morate imati instaliranu Flash podršku

press info

5. oktobar 2015.

Održani Dani Nemačke u SC STADION

U šoping centru Stadion na Voždovcu su od 2-4.10. održani Dani Nemačke. Tokom tri dana, posetioci su uživali u promocijama, animacijama, radionicama i zabavnom programu.

Manifestaciju je otvorila ispred Color Press Group Vanja Kovačev a prisutnima su se obratile gospodja Doris Danilović, Koordinator Nemačko- srpskog privrednog udruženja i Tijana Đuričić, PR Turističke organizacije Nemačke - Regionalne kancelarije u Beogradu.

Nakon otvaranja, posetioci su u izvedbi grupe "Family Band" mogli uživati u mini koncertu nemačke rock i pop muzike a nakon toga i uz Weifert pivo i ukusne Wurst kobasice.

Pripadnice lepšeg pola su u velikom broju tokom ova tri dana posetile NIVEA savetovalište za negu kože, mnogobrojni posetioci su dobili informacije o programima škole za učenje jezika Inlingua Galindo, o atraktivnim bankarskim proizvodima ProCredit banke - jedine banke sa 100% nemačkim kapitalom u Srbiji, upoznali se sa najnovijim naslovima u magazinima Bravo i Joy kao i interesantnom turističkom ponudom Nemačke i uživali u veoma ukusnim Dr. Oetker proizvodima.

Najmlađi posetioci su uživali u kreativnim jezičkim radionicama škole Inlingua Galindo, oslikavanju lica, pravljenju medenjaka, degustaciji tople čokolade Ciobar, sitnih kolača, Dr.Oetker pica itd.

Nemački modni brendovi zastupljeni u šoping centru Stadion, predstavili su se na modnoj reviji u organizaciji Udruženja manekena "Fashion" čiji su manekeni nosili modele brendova TAKKO FASHION, C&A, ORSAY i TOM TAILOR.

Gudački kvartet "Manojlović" je predstavio klasičnu muziku nemačkih kompozitora, a izložba fotografija gradova Nemačke i kolekcija pivskih krigli su u šoping centrar STADION doneli duh nemačke tradicije i običaja.