Vaš browser nije u mogućnosti da pokrene ovaj Flash script.

Zahtevi:
- JavaScript mora biti omogućen u vašem browseru
- Morate imati instaliranu Flash podršku

press info

2. novembar 2015.

Color Press Grupa na prvom Media Marketu u okviru Sajma knjiga

Od 28. oktobra do 1. novembra u okviru Sajma knjiga koji okuplja svake godine 150.000 posetilaca, prvi put organizovan je Media Market koji je okupio najveće medijske kuće, izdavače, marketinške agencije...

Na štandu Color Press Grupe, u hali 3 Beogradskog sajma, svaki dan su se sa čitaocima družili urednici jednog od magazina CPG kao i njihovi gosti: modni kreatori i stilisti, youtuberi, pisci, nutricionisti, lekari i mnogi drugi.

Svakog dana na štandu CPG predstavila se po jedna srpska vinarija, a u 15.00 svakodnevno je priređen koktel sa zakuskom.

Prvog dana Media Marketa na štandu Color Press Grupe okupio se veliki broj tinejdžera jer su promovisani časopisi BRAVO i SCREENFUN. Urednik Vladimir Gošić družio se sa čitaocima i odgovarao na njihova pitanja.

Drugi dan Media Marketa obeležila je promocija novog izdanja Color Press Grupe za sve ljubitelje fotografije. U pitanju je licencirani časopis "Digitalna Kamera" koji je vodeći fotografski časopis na svetu. Urednik ovog izdanja Saša Mihajilović se družio sa najboljim fotografima i stručnjacima iz sveta fotografije Nemanjom Sekulićem i Đorđem Arambašićem, kao i sa zainteresovanim posetiocima.Na štandu Color Press grupe, trećeg dana Sajma medija, u okviru Sajma knjiga, okupili su se medijski stručnjaci, urednici, PR stručnjaci, kao i verni čitaoci magazina JOY, koji su se družili sa redakcijom, stilistima i kreatorima. Domaćin druženja bila je Olivera Krajnović, urednica časopisa JOY. Oliverini gosti su bili Srđan Šveljo, modni urednik i stilista, i naš poznati modni kreator Bata Spasojević. Njih troje su se rado družili sa vernim čitacima JOY- a i sa posetiocima Sajma Medija. Color Press Grupa je u toku trećeg dana bila organizator dva panela u konferenciskoj sali pod nazivom "CHANGE OR DIE: Koje strategije koriste srpski mediji da bi preživeli" i "ŠTA NAM NEDOSTAJE I ZAŠTO TO NEMAMO: Medijske i PR-agencije o svom odnosu s medijima"

Na prvom panelu učestvovali su: Ratko Dmitrović, Novosti; Dragan J. Vučićević, Informer; Stevan Ristić, Vreme; Pavle Savović, Telegraf; Veljko Lalić, Nedeljnik, moderator je bila Marina Kosanović.

Učesnici drugog panela bili su: Dina Janevski, Telenor; Marija Matić, Direct Media; Đorđe Odavić, Ruskin & Hunt; Vladan Anđelković, New Media Ideas; Aleksandra Radujko, New Media Team. Moderator: Marina Kosanović.


Na predstavljanju časopisa Lepota i Zdravlje na štandu Color Press Grupe u okviru četvrtog dana Media Marketa, okupio se veliki broj posetiteljki koje su verne čitateljke ovog časopisa i dame koje praktikuju zdrav način života. Pored razgovora sa urednicama Lidijom Ćulibrk i Jasminom Ubiparip, posetioci štanda su bili u prilici da vežbaju jogu sa Marijanom Rodić, sertifikovanom instruktorkom joge, Joga savez Srbije, dobiju savet o ishrani od Đorđa Pejića, nutricioniste, Centar dr Gifing nezi kože i tela od Mr sci. med dr Violete Skorobać Ašanin, specijalistom plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije, Specijalna bolnica "Diona" i popričaju sa Markom Brakovićem, pshioterapeutom i autorom romana "Fejsbuk predator" i "Tablet".

Nakon promocije časopisa Lepota i Zdravlje, Jelena Bačić Alimpić je premijerno u sklopu Sajma Medija potpisivala svoju novu knjigu "Noć kada su otišli svatovi" na štandu Color Press Grupe.


Poslednjeg dana Sajma Medija koji je održan u sklopu Sajma knjiga, na štandu Color Press Grupe posetioci su imali priliku da se druže sa Mirjanom Pantoš, urednicom ljubavnih izdanja odnosno priča: "Moja tajna" i "Moja sudbina". Pored Mirjane sa posetiocima se družio i Rajko Dvizac, pisac i autor ljubavnih priča.

Štand Color Press Grupe posetile su i mnoge poznate ličnosti i kolege iz drugih medija: Dragoljub Žarković, glavni urednik nedeljnika "Vreme" koje na današnji dan slavi 25. rođendan, Slobodan Georgijev iz BIRN-a, Gordan Markotić, ambasador Republike Hrvatske u Beogradu i mnogi drugi...