Vaš browser nije u mogućnosti da pokrene ovaj Flash script.

Zahtevi:
- JavaScript mora biti omogućen u vašem browseru
- Morate imati instaliranu Flash podršku

press info

1. decembar 2015.

Preko sto beba učestvovalo na Nivea Baby Puzijadi 2015

_MG_5751

Poslednjeg dana novembra meseca, u organizaciji časopisa Mama&Beba i generalnog pokrovitelja manifestacije Nivea Baby održana je šesnaesta po redu Puzijada u Beogradu.

Preko sto beba sa svojim roditeljima okupilo se u šoping centru Delta City na Novom Beogradu.

_MG_5564

Bebe raspoređene u dve grupe, do deset meseci i starije, takmičilile su se u puzanju. Beba koja je u svojoj grupi, puzeći na Nivea Baby puzidromu od starta do cilja tj. od jednog do drugog roditelja bila najbrža, ušla je u trku za najbolje sveukupno vreme. Svi stilovi puzanja bili su dozvoljeni, kao i sve vrste dozivanja i prizivanja bebe.

_MG_5681

U mlađoj grupi, do devet meseci, najbrža je bila beba Mihajlo Trkulja koji je do cilja stigao za 11 sekundi, a za njim su bili Mihajlo Lakičević na drugom mestu i Aleksa Cvijović na trećem mestu.

_MG_5812

Na 16. Puzijadi imamo i rekordera svih dosadašnjih Puzijada u starijoj grupi preko devet meseci – Ognjena Mladenovića, koji je prepuzao puzidrom za 3 sekunde. Za njim najbrži su bili Marija Grujić na drugom mestu i na trećem mestu Vuk Kostić.

_MG_5506

Pobednici, kao i svi učesnici dobili su vredne pakete Nivea Baby proizvoda, a roditelji su jednako uživali kao i njihovi mališani, bodreći ih i animirajući raznim rekvizitima.

Starije bate i seke su se igrale u Nivea dečijem kutku, koji bio ovom prilikom posebno osmišljen za njih.

_MG_5526

Sledeća Puzijada biće održana na proleće i već sada svi željno očekuju novu najslađu trku u gradu!

Media Clipping

press 1

klip 1

klip 2

klip 3

klip 4

klip 5

klip 6

klip 7