Vaš browser nije u mogućnosti da pokrene ovaj Flash script.

Zahtevi:
- JavaScript mora biti omogućen u vašem browseru
- Morate imati instaliranu Flash podršku

press info

7. decembar 2015.

Praznici su počeli u IMMO Outlet Centru

Ove godine je Deda Mraz prvo zakucao na vrata IMMO Outlet Centra. Tokom šoping vikenda održanog u IMMO Outlet Centru svi posetioci osetili su čari praznične radosti.

Pored prazničnih popusta u IMMO je ušetao i omiljeni bradonja. Čekala ga je velika crvena fotelja koja se nalazi uz kolibu na snegu.

Tokom dva dana svi posetioci imali su priliku da se slikaju sa Deda Mrazom u njegovom kutku, a mališani su radosno odgovarali na čuveno pitanje da li su bili dobri tokom godine. Najmlađi posetioci su uživali u predstavi o Katici Prljavici i njenim prazničnim avanturama. Pored poznatih glumaca Tanje Petrović, Marije Veljković i Peđe Filipovića na sceni se pojavila magična jelka i Deda Mraz koji je posle predstave ostao da čuje praznične želje svoje publike.

Otvoren je fotokonkurs koji će trajati sve dok traje i praznična magija. Svako ko postavi svoju fotografiju iz IMMO prazničnog kutka na drugom spratu sa hashtagom #IMMOHOHOHO učestvuje u konkursu. Autora najkreativnije fotografije očekuje poklon vikend na Kopaoniku ove zime.

IMMO Outlet Centar je pretvoren u magično mesto za najbolji praznični šoping!